Bounty-trükkök szervergondok esetére

A cél, hogy minél jobban ki lehessen aknázni a ládák duplázását

Bounty-trükkök szervergondok esetére
Frissítés:

Elvileg sikerült kijavítaniuk a Bounty-bugot, most legalábbis minden szerveren kijelzi a játék a buffot.

https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/i7sn0d/season_buff_for_double_bounties_keeps_falling_off/g14hqmc/?context=3

Nemrég jött a hír, miszerint a Diablo III-ban Season 21 végéig dupla Bounty cache ládát kapunk jutalomként. Ahogy az lenni szokott, most is homokszem került a gépezetbe...

Mint azzal bizonyára szembesültetek,a múlt heti karbantartás óta a D3 európai régiójában bizonyos esetekben rögzítik a szerverek a szóló Greater Rift rekordokat, bizonyos esetekben meg nem. A nyomozás még tart, kb semmi eredményre nem jutott a szupport eddig. Márpedig jó lenne megtalálni az okát, mert nagyon úgy néz ki, hogy az a dupla bounty ládás buffra is hatással van, ugyanis jelen állás szerint vagy dupla ládát kapunk a teljesített Bounty-ért, vagy nem.

Ahogy írtam korábban: a játékosok már megszokták, hogy állandóan elbaszódik valami, megtanultak gyorsan alkalmazkodni a bugokhoz. A Bounty cache bug kapcsán a következő eljárás enyhítheti a szerverhibákat:

  • Csak és kizárólag partiban csinálj Bountyt
  • Külön-külön csináljátok a küldetéseket
  • Lehetőleg beszéljétek meg, hogy mindenki ugyanabba az Act-ba menjen, így az gyorsan el tud készülni
  • Azonnal adjátok le és ha csak egy ládát ad, akkor New Game, ha dupla, akkor lehet megcsinálni a többit, hiszen ekkor azok is duplázódni fognak

Public játékban az összebeszélés elég körülményes, itt már az is segít, hogy egy olyan Act-ra mész be, ahol már van valaki. A további eljárás hasonló a fent leírtakhoz: ha leadás után csak egy láda van, akkor "Leave Party".

Akinek nem lenne kristálytiszta, csináltam egy rövid videót erről, nekem három körből kettőben volt duplikálva a láda, a harmadikból ki is jöttem.

Frissítés:

Van egy, a fentinél sokkal gyorsabb módszer is. Egy HH-tagunk hívta fel figyelmem arra az apróságra, hogy a bugos szervereket jelzi a játék. Tessék csak nézni a jobb felső sarkot!

Amikor duplázás nélküli szerveren vagyunk:

És amikor dupla ládás szerveren vagyunk:

Fájlok