Dupla Bounty-jutalom Season 21 végéig!

Ahogy az várható volt, kapnak némi kompenzációt a játékosok az elrontott season-téma miatt

Dupla Bounty-jutalom Season 21 végéig!

Az alábbiakban FilthieRich Community Manager fórumbejegyzésének magyar fordítását olvashatjátok:

Üdv mindenkinek!

Egy új esemény kezdődik a Diablo III 21. seasonjában. Ma, Csendes-óceáni idő szerint 11:00 órától kezdve az évad végéig minden bónusz megduplázódik. Mit jelent ez pontosan? Az összes bounty-ból megszerezhető Horadric cache megduplázódik. Vagyis minden egyes alkalommal, amikor egy fejezet bounty küldetéseit teljesítjük, most két Horadric ládát fogunk kapni. Dupla jutalom!

Van néhány szempont, amelyet szem előtt kell tartani ezzel kapcsolatban:

  • A bónusz láda a nehézségi szinttől függ, olyan lesz, mintha kétszer teljesítettük volna a bounty-t.
  • A Horadric cache ládán belüli materialokat és egyéb jutalmakat a változtatás nem érinti, a drop ráta és a jutalmak mértéke nem változott.
  • Az esemény nem érinti a Challenge Rift bónusz ládáját, az egy másféle láda.

Ezen felül szeretnénk megjegyezni, hogy azt tervezzük, hogy meghosszabbítjuk a PTR tesztelési időszakát, mielőtt minden új szezon elindulna. Ennek eredményeként kismértékben meghosszabbodik a szezon és 2 hétig lehet PTR tesztet végezni a közösség számára, valamit további egy hét áll majd rendelkezésre a csapat számára, hogy a szezon kezdete előtt végrehajthassák a visszajelzéseknek megfelelő változtatásokat. Itt az a szándék, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a lehető legtöbb visszajelzést tudjuk feldolgozni a PTR ideje alatt, miközben megfelelő időt adunk magunknak ezen változások tesztelésére, még mielőtt azok életbe lépnének.

Köszönöm mégegyszer. Boldog vadászatot!

 

Forrás: us.forum.blizzard.com