Íme a világ "legjobb" Diablo III játékosai

Négyfős eredmények a leaderboardok legtetejéről. És ami mögöttük van...

Íme a világ "legjobb" Diablo III játékosai

Javában tart a Diablo III 21. évada, egészen pontosan 1231 óra telt el a start óta. Bár a Season témája sokakat eltántorított a játéktól, de vannak még bátor, ifjú harcosok akik felveszik a fegyvert a pokol démoni hordái ellen. Róluk, pontosabban közülük is a legjobbakkal, a leaderboradok tetején trónolókról szól ez a cikk.

A címben szereplő idézőjel nem véletlenül van ott, ahol. Az ifjú titánokról ugyanis néha kiderül, hogy nagyon bátrak ugyan, de cseppet sem becsületesek. Nemrég publikáltunk egy cikket arról, hogy hogyan is érdemes körbenézni a Diablo III-as játékosok profilján. Ezeket az elveket felhasználva megnéztük az európai, az amerikai és az ázsiai 4 fős season Leaderboardokat vezető játékosat. Spolier: Nem sok meglepetéssel találkoztunk.

 

Európa

Nézzük először Európa királyait. Az alábbi videón látható rekordot pár napja érték el, természetesen maximálisan kihasználva a season buffot. Nos, ez a csapat a jelen válogatás kakukktojása, itt ugyanis az egyes résztvevők profilját átböngészve, különösebben extrém adatot nem találunk. (Azt azonban gyorsan jegyezzük is meg, hogy az EU régióban pár napja banhullám volt, és ismét kitakarítottak pár felesleges embert.)

Többen az első season óta játszanak és a legnagyobb játékórával (279) rendelkező Mariachi nevű necromancer sem éri el a napi 6 órát. Szóval, íme egy relatíve korrekt Rank1 rekord:

 

Amerika

Menjünk is tovább Amerikába. Itt a már nagy meglepetések nem érik a látogatót. A méltán hírhedt Eggman és csapata vezeti a ranglistát, illetve csak részben, merthogy a társaság egyik tagját már bannolták is (így az ő profilját meg sem lehetett már nézni).

A profiljaik alapján a két legdurvább „játék”órával rendelkező csapattag Eggman (Barbarian) napi 16,82 órát, és gambler (Necromancer) napi 20,15 órát „töltött” eddig a képernyő előtt.

Ide kattintva lehet megcsodálni a produktumot, legalábbis a legvégét. Youtube videót későbbre igérnek a készítők.

 

Ázsia

Nade még ők sem vetekedhetnek Ázsia legjobbjaival. Az ember azt gondolná, hogy csupa kiolvashatatlan nevű emberfiával fog összefutni, erre azt látjuk, hogy a leaderboardot vezető négyesből háromnak latin karakterű neve van.

Mindegy is, attól még lehetnek becsületes ázsiaiak, nézzük meg őket kicsit jobban:

  • Necromancer (ázsiai): 870 játékóra, napi 16,96 óra
  • Barbarian (Glück): 897 játékóra, napi 17,48 óra
  • Barbarian (Persona): 1185 játékóra, napi 23,10 óra
  • Monk (AZYF): 1160 játékóra, napi 22,61 óra

Annak ellenére, hogy a profiljuk alapján többen első seasonos kezdők (LOL), majd’ egy hónapja a világ eddigi legjobb GR 150-es eredményét lehozták. Gratulálunk?

 

(A cikkbe illesztett képek eredeti méretben megtekinthetők a kapcsolódó fájlok között.)

Fájlok