Ingyenes a The Division!

A 2016-os akciójáték szeptember 8-ig zsákolható be a Uplay áruházban

Ingyenes a The Division!
Ingyenes a The Division!
Ingyenes a The Division!
Ingyenes a The Division!
Ingyenes a The Division!

A Tom Clnacy's The Division Standard Edition ingyenesen megszerezhető szeptember 8. 10:00-ig (UTC+2). Az ajánlat egy hétig PC-re érvényes. Ezzel egyidejűleg a Season Pass és a kiegészítők 67% árengedménynel vásárolhatók meg.

A játék egy 2016-ban megjelent Third-person shooter, és bár a startja nem volt zökkenőmentes, nagyon szépen kijavítottak benne minden hibát. Három kiegészítő is megjelent hozzá azóta, illetve a játék második része is a piacon van.

Összetett világban élünk. Minél fejlettebb lesz, annál sérülékenyebbé válik. Felépítettünk egy kártyavárat: ha csak egy lapot eltávolítunk, minden szétesik. Fekete péntek - egy pusztító járvány söpör végig New Yorkon, az egyes szolgáltatások egyenként leállnak. Napok alatt, élelmiszer és víz nélkül, a társadalom káoszba omlik. Aktiválódik a Division, a taktikai ügynökök autonóm egysége. Látszólag hétköznapi életet élnek közöttünk, de ezek az ügynökök arra vannak kiképezve, hogy önállóan működjenek a társadalom megmentése érdekében. Amikor a társadalom összeomlik, mi felemelkedünk.

A játékról további részletes tájékoztatók kaphattok a Ubisoft oldalán ide kattintva.

A Uplay kliens letöltéséhez kattints ide.