Ingyenjáték! GTA V Premium Edition

Az Epic Store ingyen adja a játékot, le is hidaltak tőle a szerverek

Ingyenjáték! GTA V Premium Edition

Nem akármilyen hír rázta meg tegnap délelőtt a videójátékos közösségeket: Az Epic Store eheti ingyen játéka a GTA V lesz!

A hihetetlennek tűnő infót végül maga az Epic erősítette meg egy idejekorán kiélesített twitter-posztban, ezután pedig el is szabadult a pokol. Még a bejelentésig sem jutottunk el (az Epic facebook oldalán most sincs fent a hír, egy 13-ai posztot kommentelnek a játékosok), máris úgy kiakadtak az áruház szerverei, hogy változatosabbnál változatosabb hibákat produkáltak és ahogy az lenni szokott elég rendesen kiakadtak a "vásárlók".

A hír viszont igaznak bizonyult, ráadásul a Premium Edition-t adja ingyen az Epic.

Az azóta eltelt órákban szép lassan éledeznek a szerverek, de még az éjszakai órákra sem állt helyre teljesen az áruház. Jelenleg a helyzet úgy áll, hogy be lehet ugyan zsebelni a játékot, de a 94 GB letöltése brutálisan sok időt vesz igénybe, mivel a magas érdeklődés miatt korlátozták a sebességet (100 és 600 kB/s ingadozik - a szerk).

Május 21-ig tart az Epic eddig talán legnagyobb akciója (az árukeresőn 9 ezer forint a játék ezen verziója), bőven van ideje tehát mindenkinek.

A GTA V-ről a PC Guru 2013-ban készített egy tesztet, ezt ide kattintva olvashatjátok, a Prémum kiadásról pedig ide kattintva nézhetitek meg az IGN hírét.

További ingyenes játékokat ebben a facebook csoportban találtok: