Hungarian Heroes 150

 

A Hungarian Heroes klánjai is eljutottak odáig, hogy a Diablo III legmagasabb greater rift-szintét ostromolják. Ez jelen pillanatban a 150-es fokozat és ez még akkor is egy nagyszerű eredmény ha a season 19 buffja ennek eléréséhez jelentősen hozzájárult.

 

Mivel jelenleg ehhez az endgame push játékhoz egy speciális karakter (hajszálpontosan dolgozó starpact-wizard) nélkülözhetetlen, így sajnos az ilyen partik meglehetősen ritkák és így a push-játékosok lehetőségei is szűkösek.

 

A 19. seasonban van/volt olyan játékosunk, aki felgearelt és beállított egy ilyen karaktert, így össze tudott állni egy lelkes progresszes csapat, akik öregbítették a HH hírnevét :)

 

A fenti képre kattintva egy galériában összegyűjtöttük ennek a társaságnak (vendég beugrókkal) néhány eredményét, meg lehet nézni.

 

Az a minimum, hogy megköszönjük nekik, hogy itt vannak és a reményünket fejezzük ki, hogy a következő seasonokban is velünk tartanak.

 

És amiért ez a cikk tulajdonképpen elkészült: egy 150-es GR a wizard szemszögéből. Kacsa barátom most is hozza a formáját, de ami még nála is érdekesebb: magyarul is hallgatható, hogy mekkora összjáték kell egy ilyen runhoz:

 


Online Felhasználók
Vendégek: 1
Tagok: 0

Regisztráltak: 252
Legújabb tag: WildRageM