Path of Exile: Heist - Minden, ami a ligastarthoz kellhet!

A szerverek szeptember 18-án, 22 órakor indulnak

Path of Exile: Heist - Minden, ami a ligastarthoz kellhet!

A Heist, a Path of Exile idei harmadik kiegészítőjének startja mindjárt itt van! Ebben a cikkben összegyűjtöttük az összes információt, amelyet tudnotok kell arról, hogy mi történik az indulás napján, és információkat arról, hogy miként kezdjétek meg a korai letöltést.

  • A patch indításának ideje: 2020. szeptember 18., 19:00 (GMT + 2)
  • A szerverek élesítésének ideje: 2020. szeptember 18., 22:00 (GMT + 2)

A fenti időpontok a helyi időzónában jelennek meg. Ezek megtekintéséhez be kell jelentkeznetek a fiókotokba. A helyi idő módosításához lépjetek a "Saját fiók", a "Fiók kezelése" és a "Beállítások szerkesztése" oldalakhoz.

Ha az időzóna helytelenül jelenik meg, hagyd figyelmen kívül a fenti időket, és olvasd el az első oldalon található visszaszámlálást. Három órával a visszaszámlálás vége előtt a világ bezárul, és nem sokkal később elindul a patch. Amikor a visszaszámlálás lejár, a szerverek élesednek és csatlakozhatsz a Heist Ligához!

A frissítés mérete 4,6 GB lesz az önálló kliensen, torrentet is elérhetővé tettünk ehhez. Ne feledjétek, hogy ez a módszer, bár korábban elérhető volt, nagyobb frissítéssel jár, mivel magában foglal minden létező kliens-tartalmat. Amikor megkezdődik a Path of Exile: Heist javítása, akkor még néhány fájl megmarad, amelyet frissíteni kell.

Ez a torrent csak a GGPK fájlt tartalmazza, ezért be kell másolni az aktuális install mappába amikor a patch szerverek elindulnak, nem korábban, mint a Path of Exile: Heis indulása előtt 3 órával. Felhívjuk figyelmet, hogy ez a GGPK fájl nem használható a Steam klienssel és a macOS-szal.

A Path of Exile: A Heist az Xbox One-on és a PlayStation 4-en 2020. szeptember 24-én 00:00 órakor (GMT + 2) vagy szeptember 23-án 15 órakor (PDT) indul. A leállás 2020. szeptember 23-án 22:00 (GMT + 2) vagy szeptember 23-án 13 órakor kezdődik.

Míg itt vagy, fel kell hívnunk a figyelmedet az Elemental Overload problémájára, amely hatással lesz azokra az emberekre, akik megpróbálnak buildeket létrehozni ezzel a kulccsal. Korábban leírt viselkedése nem egyezett a funkcionalitásával. Most már csak akkor ad sebzésbónuszt, ha a kulcs ki van választva, ahelyett, hogy a kulcs eltávolítása után is fennmaradna. Hamarosan újabb változtatást hajtunk végre, hogy újra bevezessünk egy ikont, amely jelzi, hogy a sebzési bónusz mikor aktív. Az Augyre unique item a jövőben ennek a változásnak a következtében kerül átalakításra.

FONTOS MEGJEGYZÉS A CHALLENGE-ekhez: Néhány Heist-tartalom bevezetését tervezzük az első bővítési kiadás után, valószínűleg az első hét végére. Ez azért figyelemre méltó, mert néhány ilyen bossra szükség van a Challenge teljesítéséhez.

Ha néhány extra karakterhelyre lenne szükséged az induló hétvégére, akkor a mostani akcióban lehetőséged lesz vásárolni! Ezenkívül ez az utolsó esélyed, hogy megszerezd az Angyalok és Démonok Rejtélydobozait! Akkor fogjuk eltávolítani az üzletből, amikor a következő rejtélydobozunk belép!

Az új mystery box:

Ne feledd, hogy ha még nem használtad ki, akkor is lehetséges, hogy ingyenesen megszerezd az Angyalok és démonok rejtélydobozt, ha bármilyen mennyiségű pontot elköltesz a boltban. MEGJEGYZÉS: ez számlánként csak egyszer lehetséges, további vásárlások nem adnak további rejtélydobozokat. Ha további pontokra van szükséged, javasoljuk, hogy nézze meg a Heist támogató csomagjait.

Abban az esetben, ha még mindig nem döntötted el, hogy melyik builddel játszol, nézd meg a közösség javaslatait a fórum "the Class" topicjában. Számos streamer build videókat  YouTube-on.

Azok számára, akik kihívást keresnek a következő kiegészítőben, a Zizaran és a Shopify megszervezte a HC SSF Awakener Kill Eventet, amely a kiegészítő megjelenésekor kezdődik! A nyereményalap 40 000 USD dollárt és mikrotranzakciós díjakat tartalmaz. Tudj meg erről többet ebben a hírbejegyzésben.

Ha az indulás napján nem tudsz játszani a játékkal, feltétlenül nézd meg a Twitch közösségi közvetítőinket! Viszlát az induláskor!

További fontos tartalmak: