A Diablo 4 Battle Pass ( amit eddig tudni )

Diablo IV

A Diablo 4 Battle Pass ( amit eddig tudni )

A Blizzard információkat osztott meg a Diablo 4 BattlePass rendszeréről, beleértve az árát körvonalazva mit tartalmaz,és azt, hogy hány hónapig tart.

A Blizzard Diablo 4 csapata nemrégiben megvitatta a BattlePass részleteit, beleértve azt is, hogy mennyibe fog kerülni. Noha a játékosoknak még több mint hat hónapot kell várniuk a Diablo 4 megjelenéséig , most már tudják, mire számíthatnak a BattlePass-tól, és mennyi ideig kell mindent feloldaniuk.

A BattlePass, fix díj ellenében lehetővé teszi a játékosok számára, hogy különféle jutalmakat szerezzenek kihívások teljesítésével és tapasztalati pontok szerzésével. Ezek a jutalmak a kozmetikai cikkektől a hangulatjelekig és más játékon belüli cikkekig terjednek, és alig vagy egyáltalán nem befolyásolják az általános játékmenetet és a felhasználói élményt. Míg a Diablo 3 nem tartalmazta ezt a funkciót, az ellentmondásos Diablo Immortal mobiljáték két fizetős frissítési verzióval bevezette a Battle Passt .

A Diablo 4 megjelenési dátumának leleplezése után a Blizzard további információkat árult el . Egy közelmúltbeli élő közvetítés során a közösség vezetője, Adam Fletcher bejelentette, hogy a Diablo 4 BattlePass 10 dollárba fog kerülni. A játékosoknak körülbelül három hónap áll rendelkezésükre, hogy feloldják mindazt, amit ez kínál, ez lesz az egyes Diablo 4 szezonok hossza.

A Diablo 4 két BattlePasst tartalmaz: 
- ingyeneset minden játékos számára 
- fizetős lehetőséget ( ezzel több jutalom feloldható ). 

Az olyan mindennapi kihívások teljesítésével, mint a szörnyek megölése és a küldetések teljesítése, a játékosok feloldhatják a harci jutalom szinteket, és új játékon belüli elemekhez férhetnek hozzá. Míg a Blizzard megosztotta a Diablo 4 BattlePass árát , a cég még nem árulta el, hogy a játékosok használhatják-e a játékon belüli pénznemet a Battle Pass további verzióinak megvásárlására, amely opciót más játékok kínálnak.

Az új csatamenet funkció mellett a Diablo 4 számos változást hoz a sorozatba. A franchise történetében először a Diablo 4 egy félig nyitott világot fog tartalmazni , nagy felfedezhető zónákkal, amelyeket nem korlátoz a játékosok narratív fejlődése. A Diablo sorozat negyedik fő része a világ szabadabb felfedezéséhez használható dolgokat is bemutat.

Amellett, hogy körbe-körbe rohangálnak és szörnyeket ölnek, a játékosok tanúi lesznek Inarius és Lilith csatájának is a Magas Mennyekkel és a Burning Hellekkel szembeni örök konfliktusban. A Diablo 4 tevékenységek széles skáláját kínálja a játékosoknak, a procedurálisan generált kazamatáktól a világfőnökökig és a játékos-játékos harcig. E tevékenységek végrehajtásához a játékosok a Diablo 4 indulásakor elérhető öt játszható osztály közül választhatnak : Barbarian, Sorceress, Druid, Rogue és Necromancer. Bár ezek az osztályok már megjelentek a sorozat korábbi bejegyzéseiben, a Diablo rajongói számára új élmény lesz látni, hogyan teljesítenek egymás ellen és hogyan fejlődnek a világban .

A Diablo 4 2023. június 6-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Köszönöm megtisztelő figyelmeteket,
Voltam, Vagyok, Leszek : realfalcon