Hungarian Heroes Híradó, 3. adás

Hungarian Heroes Híradó, 3. adás

A Hungarian Heroes Híradó harmadik adásában a két legrövidebb "műsorszámnak" jut a főszerep: bejelentésre készülünk az Undecember blokkban és fontos információkat fogunk megosztani a Diablo IV blokkban is. A Diablo Immortal kapcsán pedig a Rite of Exile, az első adás óta történt események, a játék legújabb frissítései és a The Void szerver populációja lesz a fókuszban.

Az adás újranézhető a Youtube-on:

Az adás egy részét cenzúrázni kellett az Immortalos progressz játékosaink kérésére.

00:00 Undecember
1:00:36 Diablo IV
1:11:55 Diablo Immortal - Rite of Exile
1:20:44 Diablo Immortal - Immortalok
2:13:50 Diablo Immortal - A játék helyzete
2:28:31 Diablo Immortal - A HH klánjai

 

Frissítés:

Többen is jeleztétek, hogy az 1:47:46-nál látható kép csalóka lehet, mert a képen látható számok nem alkalmasak az immortalok összehasonlítására. A videóban ez nem hangzik el egyértelműen, ezért muszáj pár mondatot hozzáfűzni a meglehetősen törékeny béke érdekében :)

Valóban, az a szám az adott Immortal Age-en belüli progresszt mutatja és az elért eredményeket csak a Wall of Honor "Chronicle" gombjára kattintva lehet megnézni. Ez alapján és a regnálás hossza alapján lehet csak összehasonlítani az immortalok uralkodásait, így az látszik, hogy a Hun.Guardians 6 hét alatt Silver IV rangig jutott. Most egy picit gyorsabb a tempó, a HH és szövetségesei egészen biztosan meg fogják ezt dönteni, de 2 hét alatt még nem jutottak el odáig.