Új kiegészítőt kapott a Titan Quest!

Új kiegészítőt kapott a Titan Quest!

A Távol-Keleten veszélyes lények kezdenek gyülekezni. Yao császárnak csak egy ember tud segíteni: a Titan Quest főhőse, aki legyőzött minden mitológiai vadállatot, amivel csak találkozott. A Titan Quest: Anniversary Edition negyedik kiegészítője az Eternal Embers, az ókori Kínába vezeti a játékosokat. Íme a hivatalos beharangozó és a trailer!

"A Titan Quest új kiegészítőt kap! Az Eternal Embersben a játékosok a Távol-Kelet misztikus birodalmaiba teszik be a lábukat. Az ázsiai mitológia legendás entitásai, mint a Jáde császár, a Tíz Nap és a Négy tenger sárkánykirálya egy epikus történet része, amely négy új fejezetet ölel fel. Több mint 30 különböző típusú ellenség és boss áll a játékos útjában, és egy új mesterség válik elérhetővé. Az ősi neidan mesterek legendás erejével, félistenek áldásaival és az ősi császárok akaratával, minden hatalom a játékos kezébe kerül."

Az eredeti Titan Quest 2006-ban jelent meg, de a kedvelt akció-RPG játék három bővítést is kapott a 2016-os Anniversary Edition újjáélesztése óta. Először a Ragnarokra, majd az Atlantisra vitte a főszereplőt, és most vissza Kínába. (Az eredeti játék utolsó küzdelmei Kínában játszódnak).

Élethosszig tartó misztikus alkímia

Mit is jelent a Neidan alkímia? Az új mesterséged birtokában például erős bájitalokat készíthetsz, uralhatod a levegőt a repüléshez, vagy akár halhatatlanná is válhatsz egy időre.

 

Forrás: PC Gamer