Elszabadul a Pokol - Beindult a Diablo-nagyüzem!

Szinte egyszerre mozdul meg a teljes Diablo-univerzum: frissül a D2R, a D3, a D4 és az Immortal is

Elszabadul a Pokol - Beindult a Diablo-nagyüzem!

Ilyen még nem volt! A Pokol hordái szinte egyszerre mozdultak meg és rohamozzák Sanctuaryt. Legyél akár hős, akár Nephalem, akár vándor, akár árny vagy halhatatlan, szükség van rád a csatatereken!

Csatlakozz játékosok millióihoz a Diablo II: Resurrected, a Diablo III, a Diablo IV és a Diablo Immortal világaiban és vedd fel a harcot a démonok irtózatos erejével szemben!

Nézzük hát, időrendben, hogy mikor és hol van rád szükség:

Szeptember 15-én indul a Diablo III 29. Seasonja: ez a játékban ugyan az utolsó seasontéma lesz, de nem az utolsó Patch és nem is az utolsó Season. Ez azt jelenti, hogy a Nephalemek kalandjai több mint 11 évvel az indulás után tovább folytatódnak! A 29. Seasonról és a 2.7.6 javítócsomagról ebben a cikkünkben minden információt elolvashatsz: Diablo III: Season 29 - Minden, amit tudnod kell. MAGYARUL!

Szeptember 28-án elstartol a Diablo II: Resurrectedben az 5. Ladder Season. Új Patch ugyan ezúttal nincs, de a több mint 20 éves Diablo II remaster változata már így is számos változtatáson esett át a két évvel ezelőtti bemutatása óta, így az eredeti D2-től már számos helyen eltér. Az új Ladder évadról itt írtunk részletesen: D2R: Íme a Ladder Season 5 startja!

Október 17-én indul a Diablo IV 2. Seasonja, rögtön az első Season befejezésekor. Vagyis egy percnyi megállásra sem lesz idő a harcban. Közben a játékmenetet folyamatosan csiszolják a fejlesztők, és bár a játék lendülete megtört, de továbbra is magabiztosan ül az ARPG műfaj trónján. Ebben a cikkben olvashatsz egy rövid előzetest a második Seasonról: Diablo IV: Season 2 előzetes MAGYARUL

A végére hagytuk a Diablo Immortal küzdelmeit. Ebben a játékban jelenleg nincs Season-mechanika, a harc folyamatos és nemcsak a pokol hordái, hanem egymás ellen is. Bár a közösség a valamivel több mint egy év alatt a tördekére zsugorodott, bátor és elszánt harcosokhoz még lehet csatlakozni akár a Diablo-univerzum új karakterosztályának, a Blood Knight-nak a képében is. A játékot a Blizzard nem hagyja magára: folyamatos a fejlesztés. A legutóbbi frissítést ide kattintva olvashatod el, ebben a cikkünkben és ebben a cikkünkben pedig mi is írtunk a játék közelmúltjának két legnagyobb durrantásáról.

Nos, barátom, ahogy láthatod, Sanctuaryban bőven lesz teendőd a közeljövőben. Akár magányosan veszed fel a harcot a pokoli teremtmények ellen, akár a barátaiddal, tudnod kell, hogy a legnagyobb sereg tárt karokkal vár téged is. Ha elszánt harcostársakat keresel, minálunk otthonra találsz, téged is szívesen látunk a Hungarian Heroes D2R, D3 és D4-es közösségeiben!