Hogyan tudunk játszani a barátainkkal a Wolcenben?

Csak online karakterek között lehet partit szervezni

Hogyan tudunk játszani a barátainkkal a Wolcenben?

A Wolcen: Lords of Mayhem egy új akció-RPG a Diablo-vonalon, ahol a démoni hordákat kaszabolhatjuk. Miközben persze szórakoztató egy véres út a vadállatokon keresztül, még jobb, ha partizhatunk és a barátainkkal tudunk játszani a Wolcenben. Ez a rövid útmutató arra tesz kísérletet, hogy elmagyarázza, hogyan lehet a Wolcen: Lords of Mayhem-ben partizni.

A Wolcenben a barátokkal való csapatépítés és játék nagyon egyszerű, de először meg kell győződnünk arról, hogy a karakterünk online-e. Ha offline karaktert választottunk, vagy leválasztottuk magunkat a Wolcen Studio szervereiről, akkor nem játszhatunk a barátainkkal, vagy legalábbis nem használhatjuk ezt a karaktert. Hozzunk létre egy online karaktert, győződjünk meg arról, hogy online módban vagyunk, és mehet a partiszervezés.

A barátokkal történő játékhoz a főmenü jobb alsó sarkában található „Barátok” (Friends) ikonra kell kattintanunk. Ez a három ikon közül a középső, és úgy néz ki, mintha három alak lenne egymás mellett. Ezzel megnyílik a Barátok listája.

 

 

Innentől használjuk a „Barátok hozzáadása” (Add Friends) gombot a barátunk felhasználónevének és számának megadásához (a barátlista tetején láthatjuk a sajátunkat – ez a felhasználónévből, egy pontból és egy számsorból áll), és máris küldhetjük a meghívókat. Amint elfogadják, megjelennek a Barátok listájában.

Ha már van egy barátunk, kattintsunk a nevére, és itt tudunk kérést, illetve meghívót küldeni a partihoz.

Az idegenekkel való játékhoz kattintsunk a főmenüben a „Játékbeállítások” (Game Settings) gombra és itt állítsuk át az adatvédelmet (Privacy) Nyilvános (Public) értékre. Ez lehetővé teszi, hogy bárkivel partizzunk, aki közel áll a szintünkhöz.

 

 

Jelenleg a Wolcen legfeljebb négy játékosból álló csapatok szervezését teszi lehetővé. Ez azt jelenti, hogy a fenti módszerrel három másik barátunkkal is kapcsolatba léphetünk, vagy három random idegennel partizhatunk, ha az adatvédelmet Nyilvánosra állítottuk.

 

 

Forrás: All Gamers

Fordítás: CsZCsaba