Újra él a Wolcen, íme a legújabb fejlesztések listája MAGYARUL!

Megjelent a Bloodtrail kiegészítő

Újra él a Wolcen, íme a legújabb fejlesztések listája MAGYARUL!

Megjelent a Wolcen: Lords of Mayhem 1.1.0 javítása, a Bloodtrail. A fejlesztők megosztották velünk a krónikák (Chronicles) hosszú sorából az elsőt, amely fejlesztéseket és kiegészítéseket hoz a játékba. Készen állsz a vadászatra? Indíts egy új karaktert, és fedezz fel egy egyedi eseményt, új funkciókat és jutalmakat!

6 hónappal a Crimson Keepnél történt események után Stormfall jelentéseket kapott lehetséges sárkány-észlelésekről. Ilthain és Ondar, az Oshara Rend lovagjai nyomozni jöttek, hisz ez összefüggésben állhat az anyasárkány eltűnésével…

Chronicle I: Bloodtrail (első krónika: Vérút)

Új játékmód került a játékhoz. A krónikák. Ez a játékmód lehetővé teszi, hogy egy teljesen új gazdaságban, új karakterrel játssz, és hozzáférj a Chronicle szezonális eseményeihez a kampány alatt és a végjáték során.

Kezdődjön a vadászat!

Vizsgáld meg a zsákmány nyomát, és kövesd... Minden zsákmánytípus sajátos viselkedéssel és tulajdonságokkal rendelkezik. Akár emberre, vadállatra vagy okkult erőre vadászol, az események jellege és a préda megváltozik. Utad során megtalálod az oltárokat, amelyek lehetővé teszik, hogy különféle döntéseket hozz, amelyek befolyásolják a prédáddal való végső találkozást, vagy azonnal kihívást adhatnak egy teljesen új mellékküldetéssel.

Nézz szembe a zsákmányoddal

Az út végén végén harcra készen vár a zsákmány! Győzd le, felszerelést kaphass új, erőteljes tulajdonságokkal és szerezz új fizetőeszközt: a vadásztrófeát (Hunt Trophies).

Egy új barát

Mi lenne a vadásszal hű barátja nélkül? A petek segítenek a vadászat során azáltal, hogy megmutatják az irányt, ha eltévedsz, és a lootolt tárgyakat, ha túl messze vannak tőled.

Kickstarter Jutalmak

Elérhetők a Kickstarter-támogató petek és páncélok! Nézd meg a GYIK-ot, hogy megtudd, hogyan igényelheted őket!

Champion of Stormfall tartalmak és jutalmak

A Chronicle Champion of Stormfall végjátéka tartalmazni fogja a Bloodtrail mechanikáját is az új események és jutalmak mellett.

Krónika elbeszélésesemények

A végjáték tartalomhoz hozzáadtak három elbeszéléses eseményt, videóbetétekkel, dinamikus jelenetekkel és egy új Boss-küzdelemmel. Dolgozz együtt Ilthainnel, az Oshara Rendből, hogy nyomokat találj az anyasárkány tartózkodási helyét illetően.

Új végjáték épületek

Stormfall két új végjáték-épülettel bővült, hogy hozzáférést nyújtson a Bloodtrail elbeszélő küldetéseihez és az új kozmetikai elemekhez!

A krónika főgonoszának (Chronicle Boss) legyőzése

A Chronicle Boss első legyőzése során a Chronicle Missions keretében különféle színű, imádnivaló sárkánybébi peteket is kapsz. Ennek a főgonosznak a kihívást jelentő Uber verzióját legyőzve páncélozott sárkány peteket kapsz!

Krónika Jutalmak

A Krónika 3 elbeszélő küldetésének teljesítéséért egyedülálló páncélmodellt kapsz jutalmul a férfi és a női karakterekre egyaránt!

Új árus a végjátékban

Hozzáférhetővé válik egy új árus Stormfallban: Quartermaster Havar. Lehetővé teszi, hogy használhasd a vadásztrófeákat és megszerezhesd a Tributary affixes Bloodtrail specifikus itemeket.

A build testreszabása

További lehetőségek állnak a játékosok rendelkezésére, hogy testreszabják játékstílusukat és kísérletezzenek a különféle buildekkel.

Aktív skillek fejlesztése

Átalakult az aktív skillek módosító rendszere: immár elkülönülnek a sebzéstípus módosító, illetve az erősítő skillek. Új ikonok kerültek az összes sebzéstípus-módosítóhoz, hogy tükrözzék a skill sebzésének típusát a skillbar-on.

Új módosítók

Több mint 80 új sebzéstípus módosító került hozzáadásra az aktív skillekhez. Mivel a típus-módosítókat és az elsődleges módosítókat már elkülönülnek, több mint 40 új kisebb készségmódosítót is bekerült, így az összes skillhez 16 választási lehetőség van az elsődleges módosító ablakban.

A sorsok kapuja (Gate of Fates)

Több mint 120 új csomópont került a Sorsok kapujába (passzív skillfa), és új kapcsolatok kerültek a szakaszok közé a nagyobb szabadság érdekében. Hozzáadtuk a pontok egyenkénti alaphelyzetbe állítási lehetőségét és egy keresési funkciót is!

Egy új erős skill

A Talon Shot egy új Rogue / Ranger skill, amely lehetővé teszi, hogy indíts egy Frost-piercing (fagyasztó-átütő) lövedéket, amely felrobban, amikor másodlagos indítást használsz. A skill 16 módosítóval van ellátva, és 3 sebzéstípus variációval rendelkezik (fizikai, villám, árnyék).

Egyéb fejlesztések

A játékmenet lokalizációjának javítása, új egyedi itemek, új Champion of Stormfall épület a kereskedelmi készletek helyreállításához és még sok más...

Játékmenet fejlesztése

A krónika számára teljesen átdolgozásra került az egyensúly, és a fejlesztők átértékelték a játékosok döntéseinek jelentőségét.

A kiegyensúlyozó értékek felülvizsgálata

A védelmi és a sebzésértékeket kicsinyítették a játékosok és a szörnyek számára, hogy ésszerűbb számokat érjenek el. A játék globális nehézsége a Normal nehézségen változatlan maradt.

Hatásosabb bónuszok

A Sorsok kapujának csomópontjai, az itemek, és a skillmódosítók által okozott károk hatásosabbak, ezáltal javult a buildek testreszabhatósága.

Fegyversebzés, mint alap

Minden skillalapú sebzés figyelembe veszi a fegyver sebzését, akár varázslatokat, akár támadásokat használ, ideértve a megidézett petek sebzését is

Kettős fegyverhasználat (dual wielding)  bónuszok

A kettős fegyverhasználat bónuszt fog adni, attól függően, hogy milyen fegyvereket használsz.

És még..

Az íjak javultak, a Karakterlap átdolgozásra került, és új szörnyek kerültek a játékba a sokszínűség érdekében!

Wolcen alapjainak fejlesztései

Megnövekedett a Wolcen élménye azzal, hogy további területek jelentek meg, fejlődött a felhasználói felület, valamint javult a harci dinamika és a sokszínűség.

Új területek

Fedezz fel négy új területet a campaign során és a végjátékban: Lucan's Talons Encampment, a The Garadalug Bowels, a The Sunken Lands, és a Crimson Keep’s Eastern Tower.

Craft fejlesztés

A craftolást drasztikusan javították egy új kezelőfelülettel, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy jobban kontrollálják és megértsék az eredményt.

Loot filter

Elérhetővé vált egy Loot filter, amely lehetővé teszi a földön heverő itemek rendezését! Minden itemnél megemlítik a típusát is, amikor droppol.

Új mob-képességek

Javult a Champion mobok mesterséges intelligenciája. Most gyorsan reagálhatnak a sebzés-területre és kitérő képességgel menekülhetnek.

És még...

Férfi és női játékos kombók és néhány készséganimáció átalakításra került a játékosok élményének javítása érdekében, a VFX is javult. Fontos információk kerültek a felhasználói felületre, például a jelenleg rendelkezésre álló idézések száma, a térképmódosítók, ailment számláló, új itemek az inventoryban… És a bal egérgomb kontrollálása!

 

Forrás: Blood Trail - Wolcen