Torchlight III: Fontos információk a megjelenésről

Torchlight III: Fontos információk a megjelenésről

Az Echtra Games nemrég tett közzé egy új Torchlight 3 State of the Game frissítést a tegnapi hivatalos közzétételi dátumot követően.

Az új bejegyzés a játék Steam oldalán elmagyarázza, hogy a játék hogyan lép át az Early Accessről a teljes kiadásra, kezdve egy teljes SZERVER TÖRLÉSSEL!!!  október 6-án.

„Minden teljesen le lesz törölve. A korai hozzáférésben mindenki október 6-án indul újra a nulláról. Az Early Access játékosok, mindenki előtt egy héttel megkapják az 1.0 verziót!!!  Te leszel az útmutató és a mentor azok számára, akik csatlakoznak a közösséghez a Launch-on. ”

A fejlesztők egynapos stressztesztet is lefuttatnak az október 6-i törlés és frissítés után.  Azok a játékosok, akik a stresszteszt alatt jelentkeznek be, exkluzív Netstrike Banner erődíszítést kapnak a lehetséges problémákért!

A teljes kiadású verzió egyjátékos móddal is érkezik azok számára, akik egyedül akarnak játszani.  Az egyjátékos mód nem igényel internetkapcsolatot, sőt lehetővé teszi a játékosok számára,  hogy régebbi verziót játsszanak, ha nem csatlakoznak az internethez, amikor új verzió jön létre.

Az egyjátékos módban és a többjátékos módban elért haladás szintén teljesen különálló, és semmilyen módon nem fogja befolyásolni egymást.

A Torchlight 3 október 13-án jön PC-n a nagyközönség számára, valamint PlayStation 4-en és Xbox One-on 39,99 dolláros árcédulával.  A Nintendo Switch-en később jelenik meg.

Szóval október 6.-án a korai hozzáféréssel rendelkezőknek, egy hét előnye lesz, hogy játsszon a végleges verzióval :)

Jó játékot mindenkinek!

Maradok, aki voltam:
realfalcon