Hungarian Heroes Híradó

Hungarian Heroes Híradó

Üdv mindenkinek!

Egy új, kísérleti projektet indítunk útjára, egy olyan elképzeléssel, amelyhez fogható nem sok van a magyar gaming közösségben, de a magyar Diablo-közösségben egészen biztosan precedens nélküli.

Híradót fogunk csinálni!

Persze itt nem olyan híradót fogtok látni, mint amilyen a TV-ben megy, hanem egy HH-s specifikációt, amely egy kicsit podcast, egy kicsit game-stream és egy kicsit klángyűlés is.

Aki ismer minket, az tudja, hogy mindig valami újításon, valami előremutató dolgon törjük a fejünket és mivel az évek során a magyar Diablo-közösség egyik oszlopává nőttük ki magunkat, így eljött az ideje, hogy erőforrásainkat a teljes közösség hasznára fordítsuk. A HHH, a Hungarian Heroes Híradó is egy ilyen kezdeményezés: mi csináljuk, részben magunkról, de nem magunknak, hanem mindenkinek fog szólni.

Időről-időre összeülünk tehát és kivesézzük az általunk játszott játékok frissítéseit. Az adás stream formájában és később VOD-ként lesz majd nézhető, teljesen nyilvános lesz és interaktív is, vagyis nyugodtan hozzá lehet majd szólni cseten vagy discordon. Mivel mindenkihez szól a „műsor”, nem a HH-ról szóló rész fog dominálni, de szeretnénk ha mások is látnák, hogy éppen hogyan áll az adott szekciónk.

Bízunk benne, hogy a kezdeményezés sikeres lesz, többeteknek megjön a kedve olyan játékokhoz is, amiket eddig nem játszott vagy újrakezdi a félbehagyott progresszt, esetleg csatlakozik hozzánk. :)

Az adások ezen a linken lesznek végignézhetők.

 

A Hungarian Heroes vezetősége