Kezdődik a vámpírvadászat! Tarts velünk, légy te is a Hungarian Heroes tagja!

Ha egy mindenre kész vámpírgyilkos sereget keresel a Diablo IV-es kalandozásaidhoz, akkor állj be közénk!

Kezdődik a vámpírvadászat! Tarts velünk, légy te is a Hungarian Heroes tagja!

Október 17-én 19 órakor elstartol a Diablo IV második évada, a Season of Blood.

Ebből a névből talán már kitaláltad, hogy jó véres hónapok elé nézel, kedves vándor! Meg kell állítanod a Sötét Nagyúr vérkeresőit, fel kell venned a harcot Menedékföldét elárasztó hatalmas gonoszságokkal, és fel kell fedezned a világot, hogy elpusztíthasd a vámpírsereget. Magad is szörnyszülötté válsz! Ahhoz, hogy eredményesen küzdhess, fel kell venned a legyőzött vámpírok erejét és át kell itatnod magad véres gyötrelmekkel. Minden tudásodra szükséged lesz, hogy te légy a vámpírvadász!

De vajon tudod-e, hogy a vadászat nem csak véres, hanem szórakoztató is lehet? Mi történik akkor, ha összeállsz más vándorokkal egy mészárlásra? Mi lenne, ha százak várnák, hogy csatlakozz hozzájuk a véres harcban? A kérdésekre megkapod a választ, ha beállsz közénk! A Hungarian Heroes megújult klánjai tárt karokkal várnak akkor is, ha többedmagaddal akarsz vérgőzös csatákban átgázolni a gonosz csatlósain és akkor is, ha magányosan szeretnéd becsatakolni csizmádat a sötét szerzetek vérében!

Nem kérünk mást, csak a hangod. Többszáz lelket számláló seregünk minden tagja átesett ezen a ceremónián, te sem maradhatsz ki belőle. Ne feledd: a vámpírvadászoknak minden eddiginél jobban fel kell készülniük, különben a véres légió felemészti a világot...

Ezen rövid bevezető után már bizonyára kitaláltad, hogy egy Tagfelvételi hirdetést olvasol. Igen, a Hungarian Heroes multigaming közösség Diablo IV szekciója továbbra is, töretlen lendülettel keresi a magyar játékosokat!

Sokat tanultunk a játék megjelenése óta eltelt időszakból, felkészítettük a klánjainkat és a Discord szerverünket a partit kereső és a szóló progresszt választó társak fogadására egyaránt. Kitaláltunk olyan, egyébként nemlétező fogásokat, amelyekkel frissen tudjuk tartani a közösségünket és folyamatosan szűrjük a játékélményt szétromboló árnyakat.

Igen, a hangodra van szükségünk… nem nekünk, hanem neked, mert beszélned kell: légy akár PC-s, akár konzolos, a Discord szerverünkön egy szóbeli beszélgetésen kell átesned, ahol elmondunk minden tudnivalót ahhoz, hogy a leghamarabb be tudj illeszkedni közénk. Enélkül a beszélgetés nélkül nem tudsz csatlakozni a Hősök seregéhez. Később, a játék során szintén szükséged lesz a hangodra, mert az első klánunkban (Hungarian Heroes) használnod kell játék közben a Discordot, hiszen a többi vándor csak így tud harcba hívni téged. Ha azonban a felvétel után némasági fogadalmat kötsz, akkor a második (Hungarian Heroes 2) vagy a harmadik (Hungarian Heroes 3) klánunkba kerülsz és egyedül kell megmérkőznöd a pokol csatlósaival.

Hogy juthatsz el hozzánk? Discord szerverünk (csatlakozás ezen a linken: https://discord.gg/qfWNxYu) betoppanó szobájában a "D4" reakciógomb egyszeri megnyomásával láthatóvá válik a "DIABLO 4" szekció felvételiző csatornája. Ide kell beírnod, ezután a vezetőink felveszik veled a kapcsolatot. Ha további információkra vagy kíváncsi, ide kattintva elolvashatod a részletes Tagfelvételi hirdetésünket.

 

*A borítókép illusztráció. A Buffy the Vampire Slayer c. sorozatban, a címszereplőt alakító Sarah Michelle Gellar amerikai színésznő nem tagja a Hungarian Heores közösségnek.