Grim Dawn - összefoglaló

Grim Dawn - összefoglaló

Egy klántársunk írása a Grim Dawn nevű játékról és annak kiegészítőiről

Első ránézésre kicsit negatívan fogadtam a játékot, és őszintén szólva nem is fogott meg túlságosan a dolog. Miután azonban egyre több időt beleöltem és egyre inkább megismertem a játékot, valamit alaptörténetét, megfogott! Szeretném veletek is megosztani, mit is kínál ez a játék, és mire is számíthat az, aki úgy dönt, kipróbálja.

Játékmenet, és hangulat alapján a Diablo II, passzív talent rendszerében a Patch of Exile juthat eszünkbe, de mégis más az egész.

Lehetőségünk van 2 különböző karakterosztály kombinálásával végigverekedni magunkat szörnyek, és különböző mutáns válfajaik hadán. Mindezt szabad akaratunk szerint tehetjük, nem szól bele a játék, hogy milyen típusú fegyvert kombináljunk milyen kaszthoz. Lehetünk olyan tankkal, aki megveti a közelharcot és távolról vonja magára ellenségei figyelmét, miközben pajzsot és pisztolyt tart a kezében.

Rendelkezésünkre áll 100 megszerezhető szint, 4 nehézségi fokozat, továbbá külön megvásárolható egy arénás mod.

A Forgotten Gods kiegészítőben pedig találunk egy nagy portált, ami a rémálmok világába kalauzol el minket. Ez 100 shardig vihető és 1 shard megszerzéséhez 4 szintet kell teljesíteni. A megölt szörnyek lelkeit begyűjtve léphetünk a következő szintre - 400 pálya kombinálódik íly módon. A játékban tehát így oldották meg az endgame rendszert. Rengeteg material áll rendelkezésre a további karaktertunningoláshoz, LvL 1-100 ig.

Sorolhatnám még 4 oldalon keresztül, kitérve minden apró részletre, de hagyom, hogy te magad fedezd fel a játék további rejtelmeit. Van bőven még! :D Remélem felkeltettem érdeklődésed, és találkozunk a játékban.

Laposka

Fájlok