Path of Diablo

Bemutatkozik egy újabb Diablo II mod

Path of Diablo

Mi is az a PATH OF DIABLO?

Ennek a Diablo II közösségi mod-nak egy fő célja van: Növelje az build-ek sokféleségét és az újrajátszhatóságot az eredeti élmény lehető legkevesebb változtatásával. A ladderek négy-öt havonta indulnak, és mindig tartalmaznak egy tartalmi és egyensúlyi javítást, amely elősegíti, hogy a játék friss és izgalmas maradjon. Ez a Diablo 2 projekt több mint 5 éve online és a legnagyobb online játékosbázist hozta létre. A játék max 1060 x 800-ban játszható!

 

Új build lehetőségek

A kevésbé kihasznált készségeket úgy módosították és hozták egyensúlyba, hogy több build életképes legyen. Egyes készségek sebzése egyszerűen a HELL nehézsége miatt jobban megváltozott, míg mások újracserélésre vagy pótlásra kerültek, amikor a sebzések növekedése nem volt elegendő. Minden laddernél új változtatások kerülnek bevezetésre, hogy több potenciális build létezzen, amely lehetőséget ad a visszatérő játékosok számára, hogy új módon megtapasztalják a játékot. Ez fenntartja a játék frissességét, ezért a játékosok mindig visszatérnek minden szezonban.

Például:

  • Fist Of The Heaven cooldown eltörlése

  • Rabie's magic damage, és area javításra került

 

Nem használt tárgyak újragondolása

Pár példa:

 

 

 

 

A fel nem használt tárgyak új életet adnak .Az eredeti játékban sok egyedi terméket értékesítenek Charsi-nál, mert túl gyenge vagy érdektelen. Ezen tárgyakat átdolgozták, hogy érdekessé tegyék őket és lehetővé tegyék a felépítésüket. Időnként elegendő egyetlen új stat sor hozzáadása, más esetekben teljesen új statok készülnek csak erre az elemre.

 

Több tárgy tárolása és egyéb tárolási változtatások

 

Inventory

 

Stash

Az új Inventory lehetővé teszi a játékosok számára, hogy több tárgyat vegyenek fel anélkül, hogy a karakter erejét feláldozzák. A Stash mérete is megduplázódott, így több darab tárolható, mint korábban. Ezenkívül a játék 5 perc helyett 30 másodperc után válik állandóvá; ami azt jelenti, hogy a felszerelés átvitele egy másik karakterre problémamentes.

Most már megvizsgálható egy másik játékos karaktere, meg lehet nézni annak felszerelését. Továbbá azt a lehetőséget is automatikussá tették, hogy mindenki, aki csatlakozik a játékba, automatikus parti-meghívót fog kapni.

 

Online szolgáltatások

A Path of Diablo egy olyan nemzetközi szerver, amely a világ minden tájáról származó játékosok számára teszi lehetővé a kereskedelmet, a játékot és a versenyt, de nagy késés nélkül. Ezt úgy érik el, hogy az összes játékost egyetlen világon és ladderen tartják, miközben lehetővé teszik számukra, hogy a játékot a világ 28+ szerverén játsszák.

A Path of Diablo legnagyszerűbb része a közösség. Mindenkinek lehetősége van a globális cseten az összes játékossal csevegni, függetlenül attól, hogy a játékban hol tartózkodik. Ezen kívül a Discord szerver is rendelkezésre áll csetelésre.

 

Végül egy kis ízelítő a játékból:

 

Linkek:

 

További cikkeink a Diablo II modjairól: