A HH-DIABLO és a Discord

A HH-DIABLO és a Discord

Végleges helyet kapott a Hungarian Heroes Discord szerverén a közösség Diablo-részlege a HH-DIABLO. Az új szekció neve meglepő módon: HH-DIABLO lett, ezzel egyidőben a régi, „Diablo 3” nevű szekció és annak összes szobája archiválásra került. A tagoknak nem kell újra rangokat kérniük, de mivel az új struktúrában minden aktív és jövőbeli Diablo-játékra felkészítettük a szervert, így van pár változás az eddigiekhez képest mind a szobák, mind a rangok tekintetében. A következő játékokra készülünk (zárójelben a rang neve):

  • Diablo III (Diablo 3)
  • Diablo II: Resurrected (Diablo 2 Resurrected)
  • Diablo Immortal (Diablo Immortal)
  • Diablo IV (Diablo 4)

 

Rangok

Minden játékhoz külön-külön rangot kapnak a tagok (vagyis aki mind a néggyel játszik, az mindegyikhez kap majd rangot), erre a klánadatbázis építésének megkönnyítése miatt van szükség. A HH-DIABLO szekció valamennyi szobáját ezen rangok valamelyikével már használni lehet.

Ezzel egyidőben bevezetésre került egy különleges rang, ami azoknak a játékosoknak lehet érdekes, akik a Battle.Net-en nem a Hungarian Heroes klánban vannak, de szeretnének a szekciónkban jelen lenni. Egyéni elbírálás alapján, a HH-DIABLO vezetősége „Diablovendég” rangot adhat annak a játékosnak, akiben megbízik. A Diablovendég nem önálló rang, ehhez a fentiek valamelyikét is társítani kell a szobák használatához.

Az eddig kiosztott „Diablo3”rangok nem vesztek el, azok továbbra is fent maradtak minden felhasználón, vagyis nem kell őket kérni újra. A többi játékhoz azonban kérni kell a rangot. Akin nincs a megfelelő rang, azt az adatbázisban nem is kezeljük úgy, hogy abban a mikroközösségben játszik.

 

Szobák

A HH-DIABLO szekció összes szobája új, a régi tartalom arciválásra került. Igyekeztünk minden játékhoz létrehozni a megfelelő hang-, illetve szöveges csatornákat, de ha további igények merülnek fel, akkor rugalmasak tudunk lenni.

Tulajdonképpen az összes csatorna közös, azokat a szekció összes tagja használhatja, de vannak olyanok, ahonnan az offtopic tartalmat törölni fogjuk (ezek például szöveges a chat-csatornák). A „szabályzat” szobában olvashatók a közösség tagjaira vonatkozó szabályok, ezt mindenki olvassa el a saját érdekében. Az „inaktivítás” szobában kell jelezni, ha a tag szünetet fog tartani a játékban, az „üdv-a-klubban” nevű szöveges és a „Felvételiző” nevű hangcsatorna pedig a tagfelvételre szolgál.

A képen láthatók az egyes játékokhoz létrehozott hangcsatornák. Minden játékhoz négy szoba van, de mivel mindegyik használható valamennyi ranggal, így a szobák száma 16. A koponyával jelölt csatornák létszámkorlát nélküliek, a csillagozottak korlátosak: 4, 8, 10 és 10 fősek. Amennyiben további igény merül fel létszámkorlátos szobákra, kezelni fogjuk a kérést.

 

Szerver

A Hungarian Heroes Discord szerverének meghívója: https://discord.gg/qfWNxYu

 

Tagfelvétel

A hozzánk jelentkezők feltétlenül olvassák el a Tagfelvételi hirdetésünket és csak azután jelentkezzenek a szerveren, ha meggyőződtek arról, hogy minden kritériumnak megfelelnek: https://hungarian-heroes.hu/tagokat-keresunk

 

Minden jelenlegi és jövőbeli tagunknak jó játékot, jó lootot kívánunk!
A HH-DIABLO vezetősége