Blood Knight, a Diablo univerzum új karaktere

Íme a Vérlovag, a Diablo Immortal új játszható kasztja

Blood Knight, a Diablo univerzum új karaktere

Az árnyak közül kilép egy új szövetséges. A Diablo Immortal új karakterosztálya, a Blood Knight csatlakozik július 13-án a Sanctuaryért folytatott harchoz. Ismerjétek meg ennek az ősi rendnek az eredetét!

A Blood Knight egy közép-távoli, hibrid támadási lehetőségekkel rendelkező osztály, amelyek a célpont közelségétől függően közelharci vagy távolsági támadásai is vannak. A vámpírok legyőzője az ellenség életéből táplálkozik, átkozott erővel megidézett halálos árnyak közé zárja őket, és megbízható fegyverére támaszkodik, hogy távolságot tartson a veszélytől. És ha máshogy nem megy, akkor egyszerűen megadják magukat a bennük lakozó szentségtelen förtelemnek, amely az emberiségük feletti uralomért verseng. Nézzétek meg az alábbi videót a Blood Knightról, hogy ízelítőt kapjatok arról, kik is ők valójában.

A Blood Knight megjelenése különleges pillanatot jelent a Diablo univerzum számára, mivel ez az első új osztály a Crusader 2014-es megjelenése óta. Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy lehetőséget kínálunk nektek, hogy a démonok vérét a saját hasznotokra szüreteljétek. A Diablo Immortal iránti folyamatos támogatásotok és szeretetetek nélkül ez a pillanat nem valósulhatott volna meg, köszönjük!

Július 11-én tartalmi frissítést fogunk kiadni, amely minden mást is bejelent, ami a Vérlovaggal együtt július 13-án megjelenik. Maradjatok velünk! – A Diablo Immortal csapata

A Szentély írástudói által évszázadokkal ezelőtt írt könyvek szerint az első Vérlovag egy Fernam nevű férfi volt. Azzal bízták meg, hogy védjen meg egy urat Gea Kul városában, aki rajongott a vámpírokért és halhatatlanságukért. Egy nap egy, a lord várában bebörtönzött vámpír kiszabadult, megölte a lordot, és menekülés közben súlyosan megsebesítette Fernamot. Szerencsére a lord legjobb mágusa - a vámpírizmus elsőszámú tudósa - rituálét végzett Fernamon, hogy megállítsa a terjedést, mielőtt a vámpír vad, agyatlan rabszolgájává változott volna. A mágus sikeresen életben tartotta, de ahelyett, hogy halhatatlanságot adott volna neki, Fernam váratlanul örökölte a vámpír erejének egy részét.

A mágus halálosan megsebesült a dulakodásban, és utolsó leheletével megtanította Fernamnak, hogyan kell elvégezni a rituálét, amely megmentette az életét. Fernam bármelyik pillanatban átadhatja magát az újonnan szerzett sötétségnek, és örökre vámpír rabszolgává válhat – ez a végzet, amellyel minden Vérlovagnak meg kell küzdenie. Miután becsapta a sorsot, Fernam magához vette ura vagyonát, és a vár alatti katakombákba költözött. Ez lett a leendő Vérlovagok első gyakorlóterepe. Átadta az átokfelfüggesztő rituálé tudását, amely megmentette az életét, valamint kedvenc fegyvere, a polearm használatát.

Mára a Vérlovagok kizárólag Fernam tanításainak köszönhetik létezésüket. Arra használják erejüket, hogy felkutassák a harapások áldozatait és elvégezzék rajtuk a rituálét, mielőtt teljesen átalakulnának rabszolgává. Az átok gyorsasága azonban, amellyel a hatalmába keríti őket, gyakran az érintettek életét követeli, mielőtt a mentő rituálét elvégezhetnék. A szent hagyományoknak megfelelően a Vérlovagok választási lehetőséget kínálnak a fertőzötteknek: vagy vérben fogadják el Fernam fogadalmát - ami az életemből megmaradt, próbára teszem a sötétséggel szemben -, vagy irgalmas véget vessenek az életüknek.

Maga Fernam rejtélyes módon eltűnt, és helyét azóta a Vérlovagok pártatlan tanácsa vette át, akik fenntartják a rendjük éltető erejét, és fáradhatatlanul dolgoznak a mágikus ereklyék felhalmozásán. Bár a Vérlovagok inkább az árnyékban szeretnek létezni, a rendnek látomások sorát mutatta meg egy ereklye, amely a Világkő kataklizmikus erejét ábrázolta.

A Vérlovagok nem hajlandóak a Szentélyt saját végzetükre kárhoztatni - ez az ő otthonuk is, és a végsőkig harcolni fognak érte. Muszáj nekik.

 

Forrás: Blizzard News