Megalakult a Hungarian Heroes Diablo IV közössége!

Megalakult a Hungarian Heroes Diablo IV közössége!

Üdv mindenki!

A HHH első adásában elhangzottaknak megfelelően elindítottuk a Hungarian Heroes Diablo IV-es szekcióját és megkezdjük a toborzást a legújabb közösségünk soraiba.

A játék negyedéves frissítéseit folyamatosan fordítottuk ugyan, de a gyakorlatban nagyjából semmit sem tudunk a Diablo IV-ről, amit pedig a Closed Endgame Beta indulása óta megtudtunk, azt nem mondhatjuk el. Úgyhogy jóformán vakon indulunk el, de nem fogunk elbotlani!

A HH működését ugyanis a kiadóktól és az ingame klánoktól független közösségek és adatbázisok garantálják, az egészet pedig egy olyan rendszer tartja össze, amely több social media felületre és saját fejlesztésű elemekre támaszkodik. Mindez azt jelenti, hogy az újabb és újabb szekciók megalapításához nem kell ingame klán, de még játék se nagyon, csak rengeteg munka.

A Diablo IV-ben jelenleg a Closed Endgeme Beta teszt zajlik, vagyis elvileg van már játék, csak éppen annyira titkos, hogy kis túlzással még levegőt venni sem szabad teszt közben. Egy valamit azonban lehet: együtt játszani! Ugyanis a betaban létezik multiplayer opció.

Várjuk tehát legújabb szekciónkba egyrészt a saját tagjainkat, másrészt mindazokat, akik kaptak hozzáférést és játszanának társaságban. Számítunk továbbá minden jövőbeni játékosra, akik hozzáférést ugyan nem kaptak, de már most tudják, hogy megvásárolják a Diablo IV-et és közösséget keresnek.

 

A jelentkezés menete új tagok számára:

A Discord szerverünk (https://discord.gg/qfWNxYu) betoppanó szobájában a „D4 Felvét” gombra kattintva láthatóvá válik a „Diablo 4” szekciónk és ennek „felvételiző” nevű csatornái. A szöveg-szobában egy rövid üzenetet kell hagynod és ezután valamelyik vezető fel fogja venni veled a kapcsolatot Discordon.

 

A jelentkezés menete regisztrált tagok számára:

A Discord szerver betoppanó szobájában (a szerver tetején lévő "üdv-a-klubban" szoba) a „D4 Felvét” gombra kattintva láthatóvá válik a „Diablo 4” szekció és ennek „felvételiző” nevű csatornái. A szöveg-szobában egy rövid üzenetet kell hagynod és ezután a vezetők rangot adnak rangot. A rang megkapása után a „battletag” szobába be kell írnod.

 

Ingame klán:

A klánba való bejelentkezés a Discord szerver Diablo 4 szekciójának „chat” szobájában történik, csak ezután fogadjuk el az ingame jelentkezést is.

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Closed Endgame Beta tesztről semmilyen media (kép, videó, hang) nem osztható meg a felületeinken!