PvP Event a Path of Exile-ban!

A Crittias által meghirdetett EVENT a Heist Softcore ligaban zajlik majd és ott kell a karaktereket is megcsinálni

PvP Event a Path of Exile-ban!

Crittias PVP Eventet hirdetett decemberre a Path of Exiles-ban! Aki esetleg nem halott még erről, a részleteket megtudhatja a videóból vagy akár át is olvashatja az alábbiakban.

„Remélem hogy fogjátok látni benne a potenciált és közösen tudunk alkotni valami új és vicces dolgot, ami akár a későbbiekben még rutinná is válhat a ligák végen. Ha valakinek van kérdése bátran írjon Twitchen, Facebookon vagy Discordon. Jó játékot mindenkinek!” – Crittias_TM

 

Exile Kombat - PVP Event

December 21 – December 27

Minden este 7:30PM – 12:00PM között

Nyeremények:

1. Hely: 60 USD
2. Hely: 30 USD
3. Hely: 10 USD
4. Hely: 50 Exalted Orb (Softcore Heist liga)
5. Hely: 25 Exalted Orb (Softcore Heist liga)

 

Jelentkezés:

Aki részt szeretne venni az EVENTben, a következő módokon tud jelentkezni:

  • Twitch.tv/crittias_tm – 5000 Csatorna pont általi jelentkezés.
    Jelentkezéskor az adott játékosnak a csatorna pontok beváltása után le kell írnia egy privát Twitch-üzenetben a felhasználónevét, egy e-mail címet, amin el lehet érni, valamint egy dátumot és időpontot, hogy melyik nap alkalmas számára a harcra.
  • Twitch.tv/crittias_tm – Csatorna feliratkozás (Subscribe)
    Ha a feliratkozás megtörtént, a játékosnak jeleznie kell szándékát Facebookon vagy Twitchen, utána le kell írnia egy privát üzenetben a felhasználó nevét, egy dátumot és egy időpontot (hogy melyik nap alkalmas számára a harcra) és egy e-mail címet, amin el lehet érni. Azok számára, akik már feliratkoztak a csatornára, a részvétel ingyenes!
  • Patreon.com/crittias_tm – Exile Kombat csomag feliratkozás.
    Ha a feliratkozás megtörtént, a játékosnak le kell írnia egy privát üzenetben a felhasználó nevét, egy dátumot és egy időpontot (amikor alkalmas számára a harc), valamit egy e-mail címet, amin el lehet érni.

Az EVENT Szabályait ide kattintva lehet megnézni.

Amennyiben bármilyen hiba vagy csalás felmerül az EVENT alatt, a szükséges módosítások és lépések jogát Crittias fenntartja, ha pedig valami változás történne az EVENT kezdése előtt, arról minden résztvevő e-mailben értesítést kap.

 

Forrás: PvP Event