Idén jön a Diablo szakácskönyv!

Egy kis előzetes az idén megjelenő Diablo szakácskönyv-ről

Idén jön a Diablo szakácskönyv!
Diablo szakácskönyv

Készül egy új Diablo szakácskönyv, amelyet a Blizzard más kulináris útmutatói ihlettek, de ez megtanítja neked, hogyan készítsd el az ARPG játék főzeteit és még sok mást.


Gondolkoztál már azon, hogy milyen ízű egy Healing Potion a Diablo 2 Resurrectedben ? Vagy egy Mana Potion? Nos, a Blizzard új Diablo szakácskönyve, amelyet a játék ihletett , mindezt és még többet ígér.

Ha hajlandó vagy eladni a lelkedet (34.99 dollár) , hogy belekóstolj a Sanctuary nyálcsillapító konyhájába, akkor szerencséd van; A Blizzard végre megjelenteti Diablo szakácskönyvét.

A cégnek nem ez az első betörése a fine dining világába, hiszen az Overwatch és a World of Warcraft szakácskönyvek már egy ideje léteznek.

Egy kis leírás:

„Tegyél egy kulináris utazást a Sanctuary sötét fantáziavilágában a Diablo: The Official Cookbook segítségével, amely a Blizzard Entertainment ikonikus sorozata által ihletett receptek ízletes       összeállítása"- olvasható a hírlevélben.
"Utazz a Sanctuary-n keresztül, és készülj fel több mint 60 egyedi, Diablo által ihletett kulináris élvezetre ebben az egyedülálló szakácskönyv-élményben” – folytatja. 
„Tristram szerény városától a magasba tornyosuló Arreat-hegyig megtudhatod, hogyan éld túl ennek a sötét, lidércnyomásos fantáziavilágnak a borzalmait, miközben az ízletes ételeket és italokat   fogyasztod a Burning Hellstől a High Heavens-ig.”
"Minden magával ragadó recept egyszerű, lépésről lépésre haladó utasításokat, ínycsiklandó színes fényképeket és párosítási javaslatokat, valamint számos helyettesítési tippet tartalmaz. Akár egy   grófnőnek megfelelő pazar bankett-terítéket készítesz, akár egyéni küldetéshez néhány vittle-t, a Diablo: The Official Cookbook a Sanctuary ízeit hozza az asztalodra.


Simon and Schuster kiskereskedő  szerint a Diablo szakácskönyv 192 oldalas, megjelenési dátuma pedig 2023. október 24 . Jelenleg csak az USA adatok érhetők el, és nincs borítókép még. Mindez nagyon titokzatos, de egyben lenyűgöző is.

Személy szerint arra számítok, hogy a hangsúly a húsra, némi vérre, belsőségre és vérre, valamint néhány nagyon hagyományos, kiadós ételre kerül.
Mindenesetre meglátjuk mi kerül "terítékre"

Köszönöm megtisztelő figyelmeteket!

Voltam, Vagyok, Leszek:
                                         realfalcon
                                                     

Forrás:PCGamesn