Gyere velünk a pokolba! Mindenkit vár a Hungarian Heroes Diablo IV közössége! 

Természetesen a Diablo IV-ben is van HH-szekció. Tagokat keresünk, platformtól függetlenül

Gyere velünk a pokolba! Mindenkit vár a Hungarian Heroes Diablo IV közössége! 

1. Rólunk:

A Hungarian Heroes multigaming közösség valamennyi hivatalos Diablo játékban szekciót alakított ki. Ezzel Magyarország legnagyobb Diablo-közösségévé nőttük ki magunkat, a Diablo 2: Resurrected, a Diablo III, és a Diablo IV szekcióink együttes tagsága eléri a 700 főt. Ezeken kívül még a Last Epoch, Baldurs Gate 3, Path of Exile és az Undecember játékokban rendelkezünk jelentősebb tagsággal.

 

2. Diablo IV szekció

A Hungarian Heroes Multigaming közösség Diablo 4-es szekciója, a magyar D4-es közösségek közül elsőként, a játék Closed Endgame Beta tesztje előtt alakult meg, és azóta is fejlődik. Mára több mint 500 taggal büszkélkedhetünk és bár nálunk is sok az inaktív játékos, de a Diablo 4 fejlesztési hibáinak folyamatos javítása, a játékot övező brutális hype és a HH állandó megújulási törekvései mozgásban tartják a tagságot. Mindez azt eredményezi, hogy a startkor indított három klánunkra tovább is igényt tartunk és ennek megfelelően tervezünk a jövőben.

A Diablo 4 elindulása óta eltelt időben a lehető legnagyobb tagság felépítése volt a prioritásunk, szem előtt tartva néhány közösségi elvet (ilyen pl a kötelező Discordhasználat a felvétel során). Már a start óráiban megtöltöttük az első klánunkat, aztán a rákövetkező napokban a másodikat, majd a harmadikat is. Itt álltunk meg, a közösség áttekinthetősége érdekében húztunk egy képzeletbeli vonalat és ezt nem is fogjuk átlépni.

 

3. Közösségünk:

A Hungarian Heroes legfőbb csoportosulási helye a Discord szerverünk lett, itt fent van minden tagunk és a tagfelvételt (TGF) is itt hajtjuk végre. A szerver rangjai a tagadatbázissal kiegészülve adják a HH adminisztratív gerincét, ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy a Discordon a TGF során szóbeli beszélgetésre hívjuk a jelentkezőket és a beszélgetés után egy saját fejlesztésű, mindentől független adatbázisba regisztráljuk a tagokat.

Hungarian Heroes Discord szerver: A dc szerverünkön egyesítettük a közösség valamennyi szekcióját, itt van lehetőség a partiszervezésre, a játék közbeni kommunikációra, illetve a szekciók közötti átjárásra. Használata a TGF során kötelező (szóban) és a későbbiek során is ajánlott.

Hungarian Heroes Facebook csoport: Valamennyi tagunk helyet kap ebben a csoportban, akinek van facebook accountja, a tagság itt nem kötelező.

Ingame klánjaink: Az első klánunk (Hungarian Heroes) a kooperatív játékot szolgálja, más szóval ez a partikereső klán, míg a második (Hungarian Heroes 2) és a harmadik (Hungarian Heroes 3) a szólózó vagy a fix partiban játszó tagoké, más szóval ezek a partit nem kereső tagjaink klánjai. Szortíroztuk tehát a tagságot, de nagyon fontos, hogy a szortírozás alapja nem a progressz, hanem a játékstílus. Progressz klánt nem kívánunk létrehozni, aszerint osztjuk el a tagokat, hogy akarnak-e partizni, avagy sem.

www.hungarian-heroes.hu Honlap: Bárki számára nyilvános, de készülnek külön tartalmak a HH-tagok számára, melyek megtekintése regisztrációhoz kötött.

 

4. Működésünk:

 • Valamennyi tagunk rangot kap a Discord szerveren és regisztrál az adatbázisban. Ezekről a felületekről kikerülni csak úgy lehet, ha a tag kilép, csal, vagy átmegy másik klánba (ezekben az esetekben a tag a HH valamennyi szekciójából kitiltásra kerül).
 • A Diablo IV szekciónkban is a klántagság aktivitáshoz kötött.
 • A HH1 klánban masszív közösségépítés folyik, ezért itt a Discord használata kötelező a felvételt követően is, a HH2 és HH3 klánokban nem kötelező, csak ajánlott a DC használata.
 • Azok a tagok, akik az aktivitási szabályoknak nem tesznek eleget, inaktívnak minősülnek. Az inaktívvá vált tagokat is megbecsüljük és HH-tagságuk nem szűnik meg, de azt elvárjuk, hogy jelezzék a vezetők felé (Discordon), ha szüneteltetik a játékot.
 • Az aktivitás határa az ingame klán létszámától függ. Ez jelen pillanatban 2 hét mindhárom klánban.
 • Amennyiben a klánból ilyen módon kikerült tagunk újból játszani szeretne, annyi a dolga, hogy jelzi ezt felénk és visszakapja valamelyik klánban a helyét. Ennek feltétele az „inaktivitás” szoba használata a Discord szerveren.
 • Kapcsolattartásra elérhető a Facebook csoport, a kláncset, valamint használható a Discord szerver. Elsődleges kommunikációs csatornának a Discordot tekintjük.

 

5. Felvételi követelmények:

 • Battlenet azonosító a D4 számára (a konzolos és a Steames játékosok számára is)
 • Discord használata hangban is (konzolos játékos esetében is)
 • Ingame követelmény egyelőre nincs, de a seasonal softcore játékot előnyben részesítjük
 • Jelentkezést kizárólag csak Discordon fogadunk el, a facebook csoportunkba történő jelentkezést és az ingame klánjelentkezést érvénytelennek tekintjük és a jelentkezőket a Discord szerverünkre irányítjuk át
 • A felvételi eljárás szóban, Discordon történik
 • Regisztráció a HH TGF rendszerében
 • A felvételi kérelem automatikusan elutasításra kerül, ha a jelentkező a HH bármelyik szekciójában feketelistán van

 

6. Tiltások

Szigorúan tilos a csalás összes fajtája. E tekintetben zéró toleranciát alkalmazunk: a csalás megalapozott gyanúja a HH tagság megszűnését jelenti.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Hungarian Heroes közösség szekciói közös feketelistát használnak. Ez azt jelenti, hogy amennyiben egy tagunk valamelyik játékközösségünkből kitiltásra kerül, akkor a többiből is.

Tilos obszcén azonosító, és/vagy karakternév.

 

7. Jelentkezés módja

Discord: Szerverünk belépő szobájában a "play" reakciógomb egyszeri megnyomásával láthatóvá válik a Klán felvételiző csatornája. Ide kell beírnod, Hogy a Diablo 4-be jelentkeznél, ezután a vezetők felveszik veled a kapcsolatot.

A szerverünk meghívója: https://discord.gg/qfWNxYu

Ingame: Launch után a Diablo IV klánkeresőjében megtalálhatók lesznek a Hungarian Heroes klánjai is, ránk utaló névvel (a leaderek: Sipak (HH), NightKnight (HH2) és realfalcon (HH3)). Az ingame jelentkezőknek whisp üzenetet írunk és felhívjuk őket Discordra (A Discord nélküli tagfelvételre nincs lehetőség).