Ősszel jön a Wolcen Chronicles - sok minden változik majd

Előbb még júliusban egy újabb - az utolsó - javítócsomag

Ősszel jön a Wolcen Chronicles - sok minden változik majd

A Wolcen Studio közleményének magyar fordítása:

 

Üdv mindenkinek!

Tudjuk, hogy híreket vártok a csapat helyzetétől és a jövőbeni tartalom terén elért előrehaladásunkról, ezért szeretnénk kicsit többet megosztani a közelgő Wolcen-tervekről.

Csapatunk jelenleg két fronton dolgozik: az utolsó Second Dawn javításon (1.0.16.0), hibák javításával és balanszolással, amelyet július végén teszünk közzé, és az első krónikán (1.1.0), amelyet 2020 őszére tervezünk.

A krónika (The Chronicles) további tartalmat, játékmenet-módosításokat, megjelenés-javításokat fog hozni, és szeptember elején kezdünk részletesebben kommunikálni róla. Maradj velünk, hamarosan elkezdünk kicsit szivárogtatni róla a különféle közösségi médiumokon keresztül ;)

Most végezzük el a Second Dawn hibajavító utolsó lépéseit, a kommunikációs csapataink kapcsolatban vannak a Wolcen játékosaival, hogy összegyűjtsék véleményüket a hibajavításról, a QoL fejlesztéséről és az egyensúlyi változásokról. Ez a visszajelzés lehetővé teszi számunkra, hogy finomítsuk néhány priorításunkat a Second Dawn-ra és a Chronicles-ra a jövőben.

Más hír: a Wolcen Stúdió növekszik. Több új tehetséges tag csatlakozott csapatunkhoz a kiadás óta, és még mindig sok állást hirdetünk. A pandémiát követően fokozatosan visszatérünk az irodába, de most már közel 50 vagyunk, és jelenlegi irodánk kissé zsúfolt. Ezért azt is tervezzük, hogy év végére új irodákba költözünk, hogy mindenkit a helyszínen fogadhassunk, ha a körülmények megengedik, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy az ne befolyásolja a második krónikát (Second Chronicle).

Végül weboldalunkon hamarosan élesítünk egy szupport-oldalt, hogy megkönnyítsük az ügyfélszolgálatunkkal való kapcsolattartást. Rendelkezésetekre fog állni egy külön oldal, amelyen keresztül felvehetitek a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, akik a lehető leghamarabb válaszolnak a kéréseitekre.

Köszönjük a folyamatos támogatást!

 

 

Forrás: Steam