Hungarian Heroes 3.0 – Bedobjuk magunkat a közösbe

Egy újabb lépéssel közelebb a közösséghez. Ismerjétek meg a HH újításait!

Hungarian Heroes 3.0 – Bedobjuk magunkat a közösbe

A Hungarian Heroes megalakulása óta próbáljuk úgy bővíteni a klánjainkat, hogy valamennyire a teljes játékosközösség hasznára legyünk. Ennek a tevékenységnek a szolgálatába állítottuk a honlapunkat, amely már több mint öt éve szolgálja a Diablo sorozat (és még sok más játék) rajongóit. Ezt a tevékenységet szolgálja a Youtube csatornánk és a Facebook oldalunk (a Diablo MAGYARORSZÁG csoporttal partnerségben együttműködve). Persze, mi sem vagyunk szamaritánusok, a célunk továbbra is az, hogy minél több, nyugalomra, önfeledt játékra, toxic-mentes környezetre vágyó tagunk legyen. Vannak azonban olyanok, akik bár nehezen boldogulnak egyedül, mégsem akarnak tagok lenni sehol – nekik csináljuk a tartalmainkat, de ez a cikk nemcsak nekik szól.

Ez a cikk minden magyar Diablo-játékosnak, sőt minden magyar játékosnak szól. Nemrég ugyanis egy újabb mérföldkövet ugrottunk meg: A Diablo IV-es klánjaink átalakítása során megléptük azt, amit már régen terveztünk: közösségi szerverré alakítottuk a Discord szerverünket és további Social Media felületeken jelentünk meg. Egyszóval: Bedobtuk a HH-t a közösségi média mélyvízébe és reményeink szerint ezzel lényegesen nagyobb közönséget tudunk majd elérni.

Hogy mennyire gondoljuk komolyan ezt a közösségi dolgot? Nagyon. Olyannyira, hogy a Discord szerverünkön létrehoztunk egy saját Fórumot, amelyet a nagyközönség szolgálatába szeretnénk állítani. Aki tehát nem elégszik meg a Facebook és egyéb felületek kommentelésével, az jöhet bátran a HH Discordjára, vegye fel a „Fórum” rangot a betoppanó szobában és használja egészséggel a legújabb ötletünket.

Tudjuk, hogy nem váltjuk meg a világot, végülis néhány új csatornától meg egy újabb fórumtól nem lehet csodát várni. Nem is várunk csodát: úgy gondoljuk, hogy léptünk egyet előre, ezúttal egy nagyot. Méghozzá akkorát, hogy meg is adtuk a 3.0 verziószámot a Hungarian Heroes projektnek.

 

  https://hungarian-heroes.hu

 

  https://discord.gg/qfWNxYu

 

  https://twitter.com/hungarianheroes

 

  https://www.facebook.com/d3hungarianheroes

 

  https://www.youtube.com/@hungarianheroes2047

 

  https://www.tiktok.com/@hungarianheroes