Nyilvánosak a Diablo Immortal skilljei!

Egy lengyel reddit-felhasználó kigyűjtötte (majdnem) mindet és közzétette egy wiki-oldalon

Nyilvánosak a Diablo Immortal skilljei!

Ez a cikk olyan információkat tartalmaz, amelyek nem biztos, hogy pontosak és megváltozhatnak a játék megjelenése után.

A Diablo Immortal fejlesztése a célegyenesben van, hamarosan indul a regionális tesztelés és a játékosok már egyre türelmetlenebbül várják a megjelenést. A játék 2018-as bejelentése óta folyamatosan szivárognak ki az információk, legutóbb a ChinaJoy 2020 rendezvény kapcsán kaptunk egy új trailert és új karakter modelleket. Ezúttal a játék skilljei kerültek napvilágra és itt nemcsak a BlizzCon-bemutatókból már ismert 2-3 képességről van szó, hanem szinte az összesről! Egy lengyel felhasználó ugyanis vette a fáradságot és az összes létező forrásból (van már épp elég videó, amin ezek látszanak) szép alaposan kigyűjtötte majdnem a teljes adatbázist. Hősünk a munkáját aztán feltette egy wiki-oldalra. Lengyelül. Íme a google fordítása, természetesen amennyire lehetett magyarítva (a forráslink a karakterosztály nevére kattintva elérhető):

Barbarian

Az Arreat-hegy pusztulását túlélő barbárok bejárják a világot, és heves támadásokkal és hatalmas fegyverekkel térdre kényszerítik ellenségeiket.

 • Lacerate

A barbár alapvető támadása, kárt okoz a közvetlen közelében lévő ellenségeknek. Cooldown: Nincs.

 • Chained Spear

A barbár három,  penge élességű láncot dob előre, amelyek 100 pontnyi kárt okoznak az ellenségeknek és vonzzák őket a hőshöz. Cooldown: 10 másodperc

 • Furious Charge

Előretolódás. Visszalöki az ellenséget és az útjában és 126 pont sebzést okoz. A képességnek 3 töltése van, a cooldown 8 másodperc

 • Hammer of the Ancients

Megidézi az Ősök Kalapácsát, 109 pont sebzést okozva az ellenségeknek. Ezenkívül, ha eltalálja, a készség földrengést vált ki, amely időtartama alatt másodpercenként további 9 pont sebzést okoz. 12 másodpercig tart a cooldown.
A képesség legendás tárgyakkal javítható:

  • War Axe of the Ancients - Ez a készség feltölthető. A hosszabb töltés 162 pontra növeli az okozott  kárt és növeli a skill hatásterületét.
  • Stormbringer - (egyelőre még nincs adat)

 • Seismic Slam

Kétlépcsős képesség. A barbár először azt az irányt választja, majd a lábával a földre csapva olyan lökéshullámot vált ki, amely az ellenségeket elüti, károsítja őket. Cooldown: 9 másodperc.

 • Throw

A barbár megragadja a kezében az ellenfeleket, amelyeket aztán az ellenfelekre dobhat, ezzel kárt okozva nekik. Cooldown: (nincs információ)

 • Whirlwind

A barbár egy ősi fejszét dob maga köré, amely 4 másodpercre károsítja az ellenséget. Ideiglenes képesség, ami azt jelenti, hogy megszakítható és folytatható a fennmaradó erő felhasználásával. 10 másodpercig tartó cooldown.

 • Leap Attack

A barbár egy meghatározott helyre ugrik, kárt okozva az ellenségeknek az ütközés helyén. Kétlépcsős készség, az első lépés annak meghatározása, hogy a barbárnak hova kell ugrania, a második a készség aktiválása. Cooldown: 11 másodperc

 • Blood and Fury (ultimate)

Az Ultimate egy különleges hősies készség, amely a játék során töltődik. Teljes feltöltéskor a telefon további gombjaként jelenik meg, ami növeli a hős mozgási sebességét és 12 másodpercre elosztott sebzést. Az egészet a hősön áthaladó energia töltés jellemzi.

 

Crusader

A karakterrel kapcsolatban még csak a BlizzCon-infornációk állnak rendelkezésre.

A hit a keresztes fegyvere. Hatalmas páncélba öltözve a keresztesek Menedék földjein utaznak, hogy elpusztítsák a gonoszt, bárhol is találkozzanak vele, és megmutassák a pokol hatalmainak rendíthetetlen akaraterőjüket.

 • Blessed Shield

A keresztes a pajzsát az ellenségekre taszítja, és kárt okoz nekik. Ha a pajzs visszafelé ütközik egy ellenséggel, az a hőshöz vonzza.

 • Falling Sword

Egy adott hely megjelölése után a keresztes a földre dobja kardját. Ha az ellenfél ott van, sebzést okoz. A képesség másodszoros aktiválásával a Keresztes a kard helyére esik, és ismét kárt okoz az ellenségeknek ezen a helyen. Egyéb készségek használhatók az aktiválások között.

 • Sweep Attack

A Keresztes egy harci buzogányt dob körbe. Fel lehet tölteni a hatótávolság növelése és több ellenség megsebzése érdekében.

 

Wizard

A varázslók mesterei a varázslatnak, arcane hatalommal bírnak. Lázadók, akik elutasították a mások által megtanult tanulási utat. Manipulálnak az erővel, amelynek köszönhetően képesek irányítani az elemeket, védővarázslatokat varázsolni és erőteljes illúziókat létrehozni. Szét tudják robbantani távolról az ellenfelet, lefagyasztják majd összetörik a testét, vagy addig égethetik, amíg csak füstölgő törmelék marad.

 • Electrocute

Villámokat szór az ellenségre, amelyek villámkárokat okoznak. Egy sugár három ellenséget képes megragadni. Cooldown: Nincs

 • Arcane Wind

Ez a képesség lehetővé teszi a varázslónőnek, hogy eltaszítsa és megsebezze az ellenfeleket. Az első lépés az irányválasztás, a második pedig a képesség felhasználása. Cooldown: 6 másodperc.

 • Lightning Nova

Villámgömböket dob, amelyek visszatérnek a bajnokhoz. Kárt okoz, ha útközben eltalál egy ellenséget. Cooldown: 10 másodperc

 • Meteor

Megidéz egy tüzes meteort, amely szétesik a célhelyen, és sebez. Égeti az ellenségeket a hatótávolságán belül. Cooldown: 10 másodperc.

 • Teleport

A hős azonnal más helyre kerül abba az irányba, amellyel szemben áll. A készségnek 3 töltése van. Cooldown: 5 másodperc.

 • Ice Crystal

A varázsló jégkristályt hív a kiválasztott helyre. A készség második aktiválása után (vagy az aktiválásához szükséges idő után) a kristály felrobban, és minden közeli ellenséget károsít. Cooldown: 28 másodperc.

 • Ray of Frost

Kienged egy jégsugarat, amely fagy-károkat okoz az ellenségeknek. A képességet kétlépcsős: az első alkalommal a használati irányt választja, a második alkalommal lő ki a sugárból, amely 5 másodpercig állandó károkat okoz az ellenségeknek.

 • Scorch

Lehetővé teszi egy varázslónőnek, hogy erőteljes tűzgolyót dobjon, amely visszaveri az ellenséget és megégeti a földet abba az irányba, ahová repült. Cooldown: 9 másodperc

 • Új képesség (jelenleg nincs neve)

A varázsló energiagolyót vet ellenfeleire, elkapja őket a karjában, és megakadályozza, hogy néhány másodpercre megszökjenek. Kiengedve energiával robban, és károsítja a közeli ellenségeket.

 • Energy Armor

A varázsló összpontosítja energiáját a páncél növelésével, áthatolhatatlan akadályt teremtve. Cooldown: ismeretlen

 • Ultimate

Az Ultimate egy különleges hősies készség, amely a játék során töltődik. Teljes feltöltéskor a telefon további gombjaként jelenik meg, ami növeli a hős mozgási sebességét és 12 másodpercre elosztott sebzést. Az egészet a hősön áthaladó energia töltés jellemzi

 

Demon Hunter

A démonvadászok fáradhatatlan bosszúállók, akik távolról támadnak. A múlt tragikus eseményei gyötrik őket: családjaikat meggyilkolták az Égő Pokol lakói. A démonvadászok ötvözik a vasfegyelmet és a pokol határtalan gyűlöletét. Addig nem nyugszanak, amíg meg nem találták az ellenségüket.

 • Crossbow Shot

Démonvadász alapvető támadása. Egyetlen nyilat lő ki a számszeríjból, mozgás közben 308 sebzést okoz, de csökken a hős sebessége. A Bullet Rain segítségével fokozható. Cooldown: 0 másodperc.

 • Multishot

A Démonvadász több, 92 pont sebzést okozó nyílvesszővel lő. 3 töltéssel rendelkezik. Cooldown: 8 másodperc.

 • Rain of Vengeance

A Démonvadász az égből nyílvesszőkkel lő a kiválasztott területre, folyamatosan 34 pontot sebezve. Cooldown: 16 másodperc.

 • Strafe

A Démonvadász csökkentett sebességgel forog a csatatéren, 38 pont sebzést okozva a készség hatósugarában lévő ellenségeknek. A készség csökkenti a többször eltalált ellenségek sebzését. Energiát fogyaszt, amely megújul, ha a készség nincs felhasználva. 0,5 másodperc cooldown.

 • Unleash Hatred

Varázslatos energiával lő ki az ellenségekre 105 pontos sebzést. Az akadályok ezenkívül az általuk eltalált ellenségeket megdöbbentik. 12 másodperc cooldown.

 • Daring Swing

Lehetővé teszi a Démonvadász számára, hogy gyorsan megváltoztassa pozícióját a csatatéren, egy kötelet lőve egy adott helyre, és azon átlendülve, 97 sebzést okozva az ellenségeknek az útjában. A készségnek 2 töltése van. 10 másodpercig tartó cooldown.

 • Bullet Rain (ultimate)

A Démonvadász végső képessége, amely során egy számszeríjjal történő lövöldözés sokkal több kárt okoz. Ezenkívül sok nyílból álló sortüzet lő, ami növeli a hős mozgási sebességét.

 • Combo

A Démonvadásznak - a többi hőshöz hasonlóan - kombói vannak, amelyek lehetővé teszik számára két képesség kombinálását, ezzel növelve a sebzést. Eddig egyetlen Hunter-kombót sem derült ki.

 

Monk

A szerzetesek megtestesítik népük és hazájuk és mindenekelőtt az Ezeregy Isten akaratát. Villámgyorsan támadnak, és átutaznak a csatatéren, az ellenségeket ütéscsapással záporozzák, mielőtt ellenfeleik ellentámadást indíthatnának.

 • Fists of Thunder

Monk alapvető támadása. A hős kezével az ellenfelek felé üt, minden egyes találattal sebzést okozva rajtuk. Cooldown: Nincs

 • Cyclone Strike

A szerzetes az energiát maga köré összpontosítja, és minden ellenséget magához vonz, egy energiahullámmal kárt okozva. Cooldown: 12 másodperc

 • Exploding Palm

A szerzetes megidézi az energiát, amelyet a célpontra összpontosít és kárt okoz, ha útközben ellenséggel találkozik. Ezenkívül az ellenfelet rövid időre megjelölik, ami lehetővé teszi számára, hogy több sebzést okozzon. Cooldown: 6 másodperc

 • Flying kick

A Monk előre ugrik, 108 sebzést okozva mindenben, ami az útjába kerül. Ha ezenkívül falnak ütközik, lepattan róla és további 108 sebzést okoz. Szökéskor is hasznos. 3 töltése van.

 • Seven-sided Strike

Ez a képesség lehetővé teszi, hogy a szerzetes nagyon gyorsan támadhasson hét oldalról, kárt okozva a közelében lévő összes ellenségnek. Cooldown: 9 másodperc

 • Wave Strike

A szerzetes irányítja azt a helyet, ahol összpontosítja erejét, és egy idő után egy energiagömböt dob az ellenségekre, amely visszaveri az ellenségeket, majd felrobban, kárt okozva nekik. Cooldown: 9 másodperc

 • Imprisoned Fists

A szerzetes belép a szellemvilágba, átmeneti sérthetetlenséget kap, amely lehetővé teszi számára, hogy kárt okozzon anélkül, hogy az életét kockáztatná.

 • Mirror Image (a név nincs megerősítve)

Az a képesség, amely lehetővé teszi a szerzetes számára, hogy megidézze saját tükörképeit, amelyek a harc során ellenségek célpontjává válnak.

 • Leap Attack (a név nincs megerősítve)

A képesség ugyanúgy működik, mint a Barbár ugrás-támadása.

 • Wave of Light

A szerzetes fényhullámot fókuszál, amely összezúzza az ellenségeket, és szent károkat okoz. A képesség ugyanúgy működik, mint a Diablo 3-ban.

 • Monk ultimate

A végső képesség a szerzetesen jelenik meg, az alap támadás ikonon, miután 100%-ra feltöltődött. A végső aktiválás megnöveli az alap támadás sebességét és az ellenségnek okozott sebzés mértékét. Ez lehetővé teszi, hogy azonnal az ellenfél felé ugorjon, és elektromos töltéseket indítson el, miután megölte az ellenfelet.

 

Necromancer

Rathma papjai egyensúlyt akarnak teremteni a világban. Életük és haláluk fölötti hatalmukat arra használják fel, hogy megszabadítsák Menedéket mind az Égő Pokol, mind a Mennyei Királyság hatásától.

 • Alapvető támadás (jelenleg meg nem nevezett)

A Necromancer csontfogat lő az ellenségekre, átlyukasztja őket és sebzést okoz.

 • Command Skeletons

Készség, amely lehetővé teszi a Necromancer számára a csontvázak megidézését. A necromancer meghatározza a csontvázak támadásának kezdeti irányát. Cooldown 8 másodperc

 • Corpse Lance

Olyan képesség, amely lehetővé teszi a Necromancer számára, hogy csontnyilat dobjon az ellenségekre. Hullák szükségesek ahhoz, hogy megidézhesse a varázslatot.

 • Skeletal Spikes

Olyan képesség, amely lehetővé teszi a Necromancer számára, hogy éles csontokat lőjön ki a föld alól, átszúrva az ellenségeket.

 • Clay Golem

A nekromanta megidéz egy kőgólemet, amely kialakulása során megjelenik az ellenségek között, és rövid ideig elkábítja őket. Cooldown 2 másodperc

 • Wraith Form

A nekromanta olyan fantom formájában jelenik meg, amely gyorsan halad egy adott irányba, vagy veszély esetén elmenekül a csatatérről. Cooldown: ismeretlen

 • Névtelen képesség

Ez a készség nagy valószínűséggel egy átok lesz (az adatok a ChinaJoy rendezvényről származnak). A nekromanta átkot vet, amelynek köszönhetően az ellenségek azzal, hogy kárt okoznak a hősöknek, maguk is ugyanannyi kárt szenvednek (hasonlóan a Diablo 2-ben szereplő Iron Maiden-hez).

 • Teeth

A nekromanta csontfogakat vet az ellenfelekre, amelyek átszúrják őket, és a lövedékek vonalában kárt okoznak az összes ellenségnek. Cooldown: ismeretlen

 • Bone Armor

A Necromancert egy csontpajzs borítja, amely leredukálja az ellenség által okozott károkat. Cooldown: ismeretlen

 • Ultimate

Az Ultimate lehetővé teszi a Necromancer számára, hogy fokozza alapvető támadását azáltal, hogy módosítja az ellenségre vetett csontfogakat egy koponya sorozatban, amely felkutatja az ellenséget és kárt okoz nekik, ha találnak ilyet. Ezenkívül fokozza a hős támadását és mozgási sebességét.

 • Combo

Jelenleg a Blizzard nem adott ki készségkombinációkat kombók létrehozására.