Twilight Mystery Box - Légy te is csillagharcos!

A Path of Exile: Heist kiegészítőben megvásárolható rejtélyek doboza Lunaris- és Solaris-témájú kozmetikai elemeket tartalmaz

Twilight Mystery Box - Légy te is csillagharcos!

Éget a vágy, hogy látványosnak tűnj? Nos, hála az égnek a Twilight Mystery Box 38 vadonatúj Lunaris- és Solaris-témájú kozmetikai hatást tartalmaz. Egyértelmű, hogy ezek a csillagászati ruhák tökéletes kiegészítői a kozmetikai kollekciónak.

Minden Mystery Box 30 pontba kerül, és egy mikrotranzakciót garantál, amelynek értéke megegyezik, vagy nagyobb, mint a dobozé. Ezen Mystery Box kozmetikumok közül sok kombinálható a két minta keverékének elkészítésével a még mélyebb karakter-testreszabás érdekében. A doboz lehetséges eredményei 30 ponttól egészen 320 pontig terjedhetnek! A jutalmak átlagértéke 110 pont, ami több mint háromszorosa a doboz költségeinek. Nézzd meg a teljes trailert, hogy lásd, mi áll rendelkezésre!

Az alábbiakban felsoroltunk néhány hasznos információt, beleértve az egyes mikrotranzakciók ritkaságait és az árat, amelyért a boltban elérhető lesz. A doboz minden mikrotranzakciója nagyjából egy hónappal a Heist League befejezése után lesz elérhető az áruházban.

A mikrotranzakciókat ritkaság szerint három osztályba soroljuk: gyakori (Common), nem gyakori (Uncommon) és ritka (rare). Az egyes osztályokon belüli mikrotranzakciók ugyanolyan valószínűek. Íme az esélyek számszerűsítve:

  • Ritka: 20%
  • Nem gyakori: 35%
  • Gyakori: 45%

Mi van a Twilight Mystery Box-ban?

Jutalmak kombinálása

A Mystery Box mikrotranzakciói közül sok kombinálható. Például, ha mind a Nightfall, mind a Sunrise testpáncélt megszerezted a megfelelő páncélkészletből, ezeket kombinálva megkapod a kevert Twilight testpáncélt.

A mikrotranzakciók kombinálásához nyomd meg az "M" billentyűt, a mikrotranzakció tárolójának megtekintéséhez, keresd meg a kombinálni kívánt elemet, majd kattints az ikon jobb felső sarkában található kis arany szimbólumra. Ezzel az alább látható kombinációs képernyőre jutsz.

Felhívjuk a figyelmet, hogy ez kombináció nem visszafordítható, az elemeket többé nem lehet különválasztani, miután egyesültek. Ha mikrotranzakciós elemnél nincs arany szimbólum, ez azt jelenti, hogy vagy meg kell szerezned a pár másik felét, vagy nem lehet kombinálni egy másik mikrotranzakcióval.

A kombinálható mikrotranzakciók a páncélkészlet darabjai, köpenyek, szárnyak, portálok, sisakok és lábnyomok.

Ezek a mikrotranzakciók a boltban is elérhetők lesznek, körülbelül egy hónappal a Heist League vége után. A Nightfall és a Sunrise mikrotranzakciók kombinálásával vagy közvetlen vásárlás révén továbbra is megszerezheted majd őket. Vételáruk az eredeti mikrotranzakció kétszerese lesz. Például a kevert alkonyati (Twilight) lábnyom 160 pontba kerül, ami megegyezik az egyes Nightfall és Sunrise lábnyomok 80-80 pontos árával.

Nézd csak meg a teljes kevert mikrotranzakciós szettet:

Hogyan nyisd ki a Mystery Boxot?

Néhány Twilight Mystery Box megvásárlása után megtalálod azokat a játékon belüli mikrotranzakciós stash „Consumable” szekciójában, kibontásra váró elemként.

Ne feledd, hogy ezeknek a dobozoknak véletlenszerű eredményei vannak. Egyes elemek ritkábbak, mint mások (a fent felsoroltak szerint). Garantáltan olyan tételt kapsz, amely legalább annyit ér, amennyit fizettél érte (30 pont), és statisztikailag valószínűbb, hogy magasabb értékű dolgot kapj. A mikrotranzakciós értéken kívül nincsenek garantált eredmények. Ismétlődő elemek lehetségesek.

Nagyon köszönjük mindenkinek, aki a Mystery Boxot bármikor megvásárolja. Hatalmas mozgatórugóvá váltak abban, hogy továbbra is gyakori frissítéseket hozhassunk létre, mint például a Path of Exile: Heist! Nagyon köszönjük a folyamatos támogatást.

 

Forrás: pathofexile.com

Fordítás: CsZCsaba

Fájlok