D2R: Visszatér a Rémségek 22 éjszakája!

Indul a Diablo II: Resurrected ünnepi eseménye

D2R: Visszatér a Rémségek 22 éjszakája!

A levegő szeszélyesen, talán még varázslatosan is kavarog, kalandor.

Egy vidám megidézés hatja át a Sanctuaryt, ünnepi hangulatot vetítve a lakosokra. Ez vajon egy démoni trükk? Ez a túlvilágról érkező mágia nem ad okot a démonok és halandók közötti szüntelen konfliktusának beszüntetésére, de mégis érezteti hatását, zavaros dolgok várnak ránk. Hogy ezt az ünnepi csodát átéld, csak rajtad múlik – kapcsolódj be a Diablo II: Resurrected „Rémségek 22 éjszakája” nevű ünnepi eseményébe!

Tapasztald meg a napi démoni trükköket

A mágia napról napra folyamatosan változik, de természetét tekintve átható marad - még Sanctuary legbecsesebb írástudói sem képesek megjósolni, milyen csodákat tartogat a jövő.

December 13., 20:00 órától január 4., 20:00 óráig (magyarországi idő szerint) a világ 24 óránként megváltozik, és a játékban megjelenő napi üzeneten keresztül egy új játékmódosító tárul fel, amely a következő 24 órán keresztül tart. A 22 Nights of Terror ünnepi esemény a Classic Diablo II kivételével minden online játékmódban élvezhető.

Hatalmas zsákmány, egy csipetnyi terror és minden nap egy új meglepetés vár rád a Sanctuaryban ebben az ünnepi szezonban. Előre a dicsőségért!

Kellemes ünnepeket!
-A Diablo II: Resurrected csapata

 

Forrás: Blizzard News