Twitch Drops! Magyar Diablo IV streamerek

Íme, néhány magyar streamer, akiknél Diablo IV dropokat lehet szerezni

Nemrég, egy terjedelmes cikkben mi is feldolgoztuk a Blizzard Twitch Drops blogját és részletesen leírtuk, hogy mikor melyik jutalmat lehet "kifarmolni" a Diablo IV közvetítéseinek megtekintésével. Már akkor felvetődött bennünk a gondolat, hogy összegyűjtjük a Blizzard által közzétett, a dropolásra jelentkező Twitch csatornák listájáról a magyar közvetítőket, de a lista olyan hatalmas, hogy végignézni egyenként kb. lehetetlen. Több streames Facebook csoportban próbáltunk segítséget kérni, de nem jártunk sikerrel, így saját magunk végeztünk egy rövid, de egészen biztosan nem teljeskörű gyűjtést: a Twitchen átnéztük a magyar nyelvű videókat és összehasonlítottuk a listával, így pár közvetítő csatornáját sikerült is beazonosítanunk.

Fontos, hogy az alábbi felsorolásban csak olyanok szerepelnek, akik fent vannak ezen a bizonyos listán. A mi kis saját listánkat folyamatosan próbáljuk frissíteni, hogy a magyar játékosok a sajátjaiktól tudjanak dropolni (és alkalmasint donate-elni), de az nem fog rá felkerülni, aki nem szerepel a Blizzard doksijában.

Íme tehát azok a magyar csatornák, ahol Twitch Dropot lehet szerezni:

kuvasz:
https://www.twitch.tv/kuvasz

5zuler:
https://www.twitch.tv/5zuler

Robag:
https://www.twitch.tv/robag

Sp1RiT1337:
https://www.twitch.tv/sp1rit1337

zsoltapagyi:
https://www.twitch.tv/zsoltapagyi/

yeahunter:
https://www.twitch.tv/yeahunter/

 

Íme néhány külföldi streamer a legnagyobbak közül, akik biztosan ott vannak a topban Diablo-témában és akik szintén szerepelnek a Drops listán:

Raxxanteraxx:
https://www.twitch.tv/raxxanterax

Bigdaddyden76:
https://www.twitch.tv/bigdaddyden76

wudijo:
https://www.twitch.tv/wudijo

Rob2628:
https://www.twitch.tv/rob2628

Quin69:
https://www.twitch.tv/quin69

 

A külföldi részt már tovább nem szeretnénk bővíteni, hiszen nem nekik, hanem a honfitársaknak akarunk reklámot csinálni. Akinek azonban a magyar streamerekkel kapcsolatban van még további infója, az kommentben jelezze legyen szíves és bővítjük a listát.