A D3 Reflection újjászületése – második fázis

Júliusban folytatódik a Reaper of Souls telepítése a Reflection szervereire

A D3 Reflection újjászületése – második fázis

A Fejlesztők közleményének fordítása:

 

Helló Nephalemek!

Miközben meghódítjátok a frissített Sanctuaryt, keményen dolgozunk a globális D3 Reflection-frissítés következő részén, ezzel egyidejűleg javítva és bővítve a jelenlegi verzió tartalmát.

A közelgő frissítést júliusban tesszük közzé, és tartalmaz egy sor kiegészítést az RoS-ból. Eljött az idő, hogy felemeljük a titoktartás fátylát, és elmondjuk, mi vár rátok a jövőben:

1. 70 maximális szint és a felszerelések új generációja

A frissítés után minden játékosnak lehetősége van arra, hogy karakter szintjét 70-re emelje, és hozzáférhessen egy új aktív és több passzív készséghez. A Paragon szintje megmarad, de a szintezés folytatása csak a 70-es szint elérése után lehetséges. Ezenkívül a felszerelések új generációja is elérhető lesz, beleértve a teljesen új legendás tárgyakat és a módosított régieket. A frissített osztálykészletek bónuszokat kapnak a készségekhez kapcsolódóan. Ebben a verzióban még mindig nem meghatározóan erősek, ezért úgy döntöttünk, hogy nem távolítjuk el őket a játékból.

2. V. fejezet és Adventure mode

A kampány az V. fejezet formájában folytatódik, amelyet Westmarchban és környékén kell végigharcolni. Közvetlenül a frissítés kiadása után az összes fő küldetés és az új fejezet kampánya elérhető lesz, de egyes mellékküldetések és helyek továbbra sem érhetők el. Amint készen állunk, hozzáadjuk őket a játékhoz.
A kampány befejezése és a Malthael legyőzése után hozzáférhettek az Adventure mode-hoz - egy speciális játékmódhoz, amelyben szabadon mozoghattok a játék összes fejezetének összes helyszínén. Kezdetben csak az Adventure mode alapfunkciói lesznek elérhetők - a Nephalem riftek és a bounty-k később jelennek meg, valamivel a frissítés kiadása után.

3. Mystic és transzmogrifikáció

Egy új szereplő jelenik meg a játékban – a Mystic.
Funkciói csökkentek a játék eredeti verziójához képest: az enchant és a reroll nem lesz elérhető. Elképzelhető, hogy ezt betesszük a season-játékba, de a gazdaságra gyakorolt hatásuk túlságosan káros.
Elérhetővé válik azonban a transzmogrifikáció - az egyes felszerelések vizuális részének testreszabása. A frissítés kiadása után minden legendás elem megjelenése átvihető bármilyen azonos típusú elemre. Az azonosított transzmogok a teljes accountra érvényesek lesznek.

4. Crusader

Egy új játékos karakterosztály jelenik meg a játékban - a Crusader.
Ez az osztály a pajzshasználat fejlett funkcionalitása alapján csoportban tankként is hasznos lehet. Az új mechanikával és az osztály készségeivel kapcsolatos sok munka miatt a frissítés után azonnal elérhető lesz béta verzió. Egyes rúnák és készségek nem működnek megfelelően, ennek ellenére megpróbáljuk teljesen játszhatóvá tenni még a frissítés kiadásakor is - lehetséges lesz a 70-es szint szintbe állítása és a legnépszerűbb buildek összegyűjtése.

Természetesen, ezek csak a legfontosabb újítások - megnyílik sok különböző RoS kiegészítő tartalom, beleértve egy új láda-fület és más kisebb fejlesztéseket.

Ezúttal az játékosoknak nem kell teljesen újratölteniük - a jelenlegi verzió már tartalmaz mindent, amire a játékhoz szükség van a frissítés után.

A jelenlegi verzió javításával és fejlesztésével kapcsolatos munka szintén nem áll le - még a kiegészítő tartalmának megjelenése előtt számos hiányzó tevékenységet hozzáadunk a játékhoz, és folytatjuk az osztályok kiegyensúlyozását.

További jó játékot!