D2R: Íme a Ladder Season 5 startja!

A Blizzard bejelentette a Diablo II: Resurrected új évadát, mutatjuk a részleteket!

D2R: Íme a Ladder Season 5 startja!

Tudtuk, hogy visszatérsz… és a pokol teremtményei is.

Számtalan démon lehelte ki lelkét a fegyvered által, de a támadásuk nem lanyhul. Sanctuarynak szüksége van a megmentőjére! Térj vissza szeptember 28-án, hogy újabb pusztítást végezz a Lángoló Pokol hordái között a Ladder 5. évadában! Olvass tovább, hogy megfelelő információkat gyűjthess a szezonról.

 

Ladder Season 5

A Diablo II: Resurrected korábbi Ladder-szezonjai megmutatták, hogy a kalandozók milyen ügyesek voltak Sanctuary megmentésében, és versenyeztek azért, hogy elsőként láthassák nevüket a ranglistán, miközben félelmet keltettek démoni ellenfeleik rothadó szívében.

A Ladder 5. évada szeptember 28-án kezdődik, és új lehetőséget kínál a bátor kalandozóknak, hogy a 99. szintig versenyezzenek, és hatalmas zsákmányt gyűjtsenek az út során. Alig várjuk, hogy ezúttal mely elszánt lelkek vésik be nevüket a ranglistára.

Ladder 5. évad start időpontok régiók szerint:

  • Észak Amerika: Szeptember 28., 14:00 PDT
  • Európa: szeptember 28., 23:00 CEST
  • Ázsia: Szeptember 29., 6:00 KST

Az előző évadokhoz hasonlóan a Ladder 5. évad is különböző módokat fog tartalmazni:

  • Pre-Expansion Ladder: A Ladder-játék standard változata, amely csak az eredeti négy fejezetet tartalmazza.
  • Pre-Expansion Hardcore Ladder: A Ladder-játék hardcore (csak egy életre szóló) változata, amely csak az eredeti négy fejezetet tartalmazza.
  • Ladder: A Ladder-játék standard verziója, amely öt fejezetet foglal magában, mivel tartalmazza a „Lord of Destruction” kiegészítő tartalmait.
  • Hardcore Ladder: A Ladder-játék hardcore (csak egy életű) változata, amely öt fejezetből áll, mivel tartalmazza a „Lord of Destruction” kiegészítő tartalmait.

Azok számára, akik még nem ismerik a Ladder Seasons-t, elgondolkodhatnak azon, hogy mi történik a „Shared Stash” ládafül tartalmával, miután az aktuális szezon véget ér.

Amint a Ladder 4. évad véget ér, az összes Ladder karakter átkerül a megfelelő nem-ladder csoportba. Az adott karaktercsoport Megosztott ládafülének összes eleme egy új, „Csak visszavonás” fülre kerül, amelyet a „Past” jelölőnégyzet jelöl. A Ladder 3. évadból a „Csak visszavonás” lapokon tárolt minden elem elveszik. Amikor majd az 5. Ladder Season véget ér, a „Csak visszavonás” Stash Tab készlet felül lesz írva az 5. évad megosztott tárolójában található tárgyakkal. Ügyelj arra, hogy addigra minden tárgyat vegyél ki, különben örökre elvesznek!

Legyen a verseny tele ördögökkel, akik bőséges zsákmányt adnak!
-A Diablo II: Resurrected Team

 

Forrás: Blizzard News