TAGFELVÉTEL!

A Hungarian Heroes közösség folyamatosan fogadja azon magyar játékosokat, akik hosszútávon szeretnének egy régóta együttjátszó, összetartó, barátinak mondható társaság tagjai lenni.

Rólunk erre a linkre kattintva olvashatsz pár mondatot, az elérhetőségeinket pedig ezen a linken találod.

Több játékszekcióban, az alábbi játékokban vagyunk jelen többé-kevésbé szervezetten, de folyamatosan szeretnénk bővíteni a repertoárt.

 

  • [HH-DIABLO]

Diablo III-as klánunk a Hungarian Heroes közösség bölcsője. A közösség magja ebben a játékban jött össze és sokan még mindig itt játszanak. Klánunk a magyar D3-közösség meghatározó tagja, PC-n, Softcore seasonban játszunk.
Diablo III klánunk tagfelvételi hirdetése

 

D2R közösségünket a 2021. szeptemberében megjelent Diablo II: Resurrected nevű remaster játékban alakítottuk ki, annak ellenére, hogy a közösségi funkciók szinte teljes egészében hiányoznak a játékból. A HH infrastruktújája szerencsére lehetővé tette, hogy jól élvezhető legyen a közös haladás és a lehetőségekhez képest egy jól működő közösséget csináljunk.
Diablo II: Resurrected klánunk tagfelvételi hiredése

  

Legfiatalabb közösségünket a Diablo Immortal játékban alakítottuk ki. Mivel a játék teljes egészében Crossplay funkciókkal rendelkezik, így PC-s és mobilos (android, iOS) tagokat is szívesen látunk. A mikrotranzakciók ugyan jelentősen elősegítik a haladást, de ezek használata teljesen önkéntes alapon történik. Mivel a játék műfajában (MMORPG) meglehetősen eltér a korábbi Diablo-játékoktól, így a Discord használata is erősen felértékelődik ebben a közösségünkben.
Diablo Immortal klánunk tagfelvételi hiredése

  

  • [HH-POE]

Path of Exile klánunk valójában egy nagyon régóta létező klán, az egyik legismertebb magyar PoE-streamer, Crittias_TM "Noob Zone" nevű klánjának az alapjain létesült, a "Bänditas" klán és a HH PoE-játékosainak bevonásával.
A Path of Exile közösségünk részletes tagfelvételi felhívása

 

  • [HH-GOT] Game of Thrones Winter is Coming Hungary

A Game of Thrones: Winter is Coming nevű közösségi böngészős stratégiai játék legnagyobb magyar kláncsaládja. Többszáz magyar játékos három klánban játszik együtt, discordos koordinációval.
A Game of Thrones közösségünk tagfelvételi felhívása

 

  • [HH-STEAM]

A Steam-szekció jellemzően olyan, kisebb játékosbázissal rendelkező játékokkal foglalkozik (leginkább izometrikus ARPG játékokkal), amelyekben nincs klánrendszer. A fenti játékokat kizárólag Steamen keresztül érjük el és a klánt egy Steam-csoport helyettesíti. A szekció mérete miatt a partizás ad hoc jellegű és az így létrejött mini-közösségek nem is szerveződnek meg alaposabban, így a szekció jobbára csak kiegészítő funkciót tölt be a közösség életében.
A STEAM szekciónk részletes tagfelvételi felhívása

 

  • [HH-RUSHROYALE]

A Rush Royale Tower Defender PVP mobiljáték köré épített közösség. A játékban kicsi, mindössze 50 fős klánok vannak, amiatt magasfokú aktivitás szükséges. Folyamatosan keressük az új tagokat, nagymértékű a fluktuáció.
A RUSH ROYALE szekciónk részletes tagfelvételi felhívása

 

 

Partnereink

 

  • Magyar D2 közösség

Egy nemrég elstartolt közösség a legendás Diablo II Project Diablo 2, Path of Diablo, Median-XL és Leoric's Castle nevű modjainak magyar játékosai számára. Elérhetőségük: https://discord.gg/7P9mw2t2gP