TAGFELVÉTEL!

A Hungarian Heroes közösség folyamatosan fogadja azon magyar játékosokat, akik hosszútávon szeretnének egy régóta együttjátszó, összetartó, barátinak mondható társaság tagjai lenni.

Rólunk erre a linkre kattintva olvashatsz pár mondatot, az elérhetőségeinket pedig ezen a linken találod.

Több játékszekcióban, az alábbi játékokban vagyunk jelen többé-kevésbé szervezetten, de folyamatosan szeretnénk bővíteni a repertoárt.

 

DIABLO IV

A Diablo IV 2023 júniusában megjelent, mi már a bejelntésétől nyomon követjük a fejlesztési folyamatot, a szekciónkat pedig az első adandó alkalomkor, a Closed Endgame Beta teszt elindításakor megalapítottuk. Ez a Hungarian Heroes első olyan szekciója, amely egy hivatalosan még nem is létező játékhoz jött létre. A szabályokat folyamatosan hozzuk, a klánokat folyamatosan töltjük, már a harmadiknál tartunk.
Tagfelvételi hirdetésünk ide kattintva érhető el.

 

PATH OF EXILE

Path of Exile klánunk valójában egy nagyon régóta létező klán, az egyik legismertebb magyar PoE-streamer, Crittias_TM "Noob Zone" nevű klánjának az alapjain létesült, a "Bänditas" klán és a HH PoE-játékosainak bevonásával.
A Path of Exile közösségünk részletes tagfelvételi felhívása

 

DIABLO III

Diablo III-as klánunk a Hungarian Heroes közösség bölcsője. A közösség magja ebben a játékban jött össze és sokan még mindig itt játszanak. Klánunk a magyar D3-közösség meghatározó tagja, PC-n, Softcore seasonban játszunk.
Diablo III klánunk tagfelvételi hirdetése

 

DIABLO II: RESURRECTED

D2R közösségünket a 2021. szeptemberében megjelent Diablo II: Resurrected nevű remaster játékban alakítottuk ki, annak ellenére, hogy a közösségi funkciók szinte teljes egészében hiányoznak a játékból. A HH infrastruktújája szerencsére lehetővé tette, hogy jól élvezhető legyen a közös haladás és a lehetőségekhez képest egy jól működő közösséget csináljunk.
Diablo II: Resurrected közösségünk tagfelvételi hiredése

 

UNDECEMBER

Az Undecember egy Európában 2022 végén megjelent izometrikus ARPG, PC-s és mobiltelefonos klienssel is játszható. A szekciónkat a start utáni napokban alapítottuk és azóta is szépen fejlődik. Nem Pay-to-Win, de pár apróságra érdemes költeni és azt is fontos megjegyezni, hogy számos fejlesztés még csak a jövőben érkezik meg.
Undecember Tagfelvételi hirdetésünk ide kattintva tekinthető meg.

 

EGYÉB - Kisebb-nagyobb szervezettséggel ezekben a játékokban is érdekeltek vagyunk/voltunk: