The Game Awards – Remekül helytállt a Diablo IV!

Két mérkőzést is játszott a csapatunk

The Game Awards – Remekül helytállt a Diablo IV!

Lezajlottak a hazai pályán rendezett The Game Awards torna küzdelmei. Sajnos csapatunk, a Diablo IV adminisztrációs hiba miatt (a jegyszedőt internáltuk) csak két kisebb érdeklődésre számot tartó, de annál fontosabb mérkőzést játszott.

Mindkét találkozón elváráson felüli eredmények születtek, csapatunk tisztességesen helytállt, a fiúk nagyszerű munkát végeztek. Külön ki kell emelni a két szélső védőnk játékát: a HotA barbár és a Ball Lightning Sorcerer hiba nélkül hárította az ellenfelek támadásait és szó szerint eltüntették a kapunk felé törő csatárokat (meg néha a teljes nézőteret is a nézőkkel együtt). Szakembereink által kidolgozott professzionális taktikánk, amelyet szerényen csak vágóhídnak hívunk, nemcsak az ellenfeleket, de sokszor még minket is megdöbbentett. Olyan nagyszerűen tolódott a csapat, hogy tátott szájjal figyelt minket az egész lelátó (a sajtóban megjelent hírek, miszerint a nézők a pad alá röhögték magunkat, teljességgel valótlanok).

Szót kell sajnos ejtenünk a harmatgyenge bíráskodásra. Szintén hamis a hír, miszerint a félidőben a csapat fele átállt a PoE válogatotthoz, ezzel szemben az igazság az, hogy a játékvezetők súlyos szakmai hibát vétettek, amikor összekeverték a cseresorunkat labdaszedőkkel.

Szinén említést érdemel a pálya rossz állapota, és a labda egyértelműen hibás varrása, de mivel hazai pályán játszottuk a mérkőzéseket, erről a későbbiekben teszünk jelentést.

A fejlődés megkérdőjelezhetetlen, minden téren előreléptünk és a torna során értékes tapasztalatokat szereztünk. Az elvárásoknak megfelelően teljesítettük, a jövőben magasabb célokat tűzünk magunk elé.

Az eredmények számunkra ugyan másodlagosak, de azok kedvéért, akik a sikeres szereplés minden részletére kíváncsiak, az alábbiakat tudjuk közzé tenni: