Season 28 - Minden, amit tudnod kell. MAGYARUL!

A Diablo III 28. évada február 24-én 17 órakor indul, a 2.7.5 Patch már éles

Season 28 - Minden, amit tudnod kell. MAGYARUL!

Az ősi időkből származó erő csendben nyugszik a Sanctuary-ban, és arra vár, hogy ismét feltárják. Hogy mi lesz, azt te döntöd el, Nephalem. A Diablo III 28. évada, a  Rites of Sanctuary, február 24-én, 17:00-kor (CET) kezdődik. A szezonális témát, a jutalmakat és a 2.7.5 Patch részleteit az alábbiakban tekintheted meg.

 

A 28. Season témája

„A kincsek utáni hajsza a legostobább dolgokra késztet, de a bányászat jövedelmező. Az ősi nephalem leletek után kutatva arra késztet bennünket, hogy feltépjük a korhadt lombokat és a pusztuló növényzet alatt kutassunk. Kőről kőre haladtunk, mígnem a szerszámom beleütközött egy sziklába, és kilövellt egy mérgező gázsugár. A többi bányász segített és előástuk a valaha látott legnagyobb műtárgyat – egy baljós kinézetű oltárt. Ahogy elkezdtük vizsgálni ezt a különös leletet, halk suttogás szűrődött be a gondolataimba. Nem egy hang volt, hanem rengeteg. Nem tudom, hogy kik ők, de abban biztos vagyok, hogy felfedezésünket meg kell osztanunk másokkal. Megkezdtük a hosszú utat vissza New Tristramba. Eltelt néhány nap, sok városlakó jött megnézni az Oltárt, és elment. Akkor, a Nephalem bevonult a városba, és kérte, hogy láthassa az oltárt. . .”
Egy Új Tristram-i bányász

A 28. évad bemutatja a Rites of Sanctuary új szezonális témánkat. Az ősi rítusok oltárát használva a kíváncsi Nephalem követheti az utasításokat, és különféle anyagokat áldozhat fel az egész évadon át tartó kimondhatatlan hatalomért.

Fejlesztői megjegyzés: Ezzel az évadtémával az volt a célunk, hogy fokozzuk a játékosok aktivitását az egyes szezonokban azáltal, hogy az anyagi célokat értelmes döntésekhez kötjük. Ahogy a Diablo IV megjelenése felé nézünk, egy olyan funkcióval szerettük volna megünnepelni az érkezését, amely kiemeli a fejlődést, valamint néhány érdekes részletet kínál a Sanctuary-ről. Reméljük, hogy te is annyira élvezed majd a Rites of Sanctuary-t, mint mi.

 

Season kozmetikai jutalmak

A 17. évadtól kezdődően újra bevezettük a korábbi jutalmakat, hogy elérhetővé tegyük azokat azon játékosok számára, akik először kihagyták őket. A 28. évadban ez azt jelenti, hogy az eredetileg a 16. évadból elérhető jutalmak visszatérnek. Az exkluzív Conqueror Set Helm és Shoulders slotjain kívül a játékosok egy vadonatúj portrékeret-sorozatot is szerezhetnek, amely a kalandok harsonája témára készült. A legfanatikusabb gyűjtők számára van egy uralkodóhoz illő szárnyunk. A Wings of Lempo Sanctuary legnemesebb lényeiből merít ihletet, és egy kozmikusan ritka darabot leszámítva kevés más hasonló van.

Az elmúlt évadokhoz hasonlóan a 28. évadban is két új End of Journey kozmetikai jutalom lesz elérhető. Íme Taennin the Tiny Pet, amint a csillagok között csillog, a legtisztább fény hullámait hagyva maga után, és látható a képen még a Primal Hunter portékeret.

 

Season Journey jutalmak

Ha korábban szorgalmasan gyilkoltad a démonokat, hogy elérd a Conqueror-t a Season Journey-ben, akkor biztosan felhalmoztál újabb rejtett láda-füleket. Évadonként egy további lapot kapsz, ha befejezed a Conqueror szintet, de legfeljebb csak öt fülre tehetsz így szert összesen.

 • Guardian of Sanctuary: Fejezz be egy 70-es szintű Nephalem Riftet Torment XIII nehézségen öt percen belül.
 • Gem of My Life: Szintezz fel három legendás drágakövet 55. szintig.
 • All I do is Win: Teljesíts két Conquestet ebben a szezonban.
 • In Fort he Kill: Öld meg Azmodant 70-es szinten 30 másodperc alatt Torment X nehézségi fokon.
 • Money Ain't a Thang: Öld meg Greedet Torment X nehézségi fokon. A Nephalem Rifts-en kívüli kincses goblinok időnként portálokat nyitnak Greed birodalmába, a The Vault-ba.
 • Take U There: Teljesítsd a Greater Rift 60. szintjét egyedül. A GR kulcsok beszerezhetők bármely Nephalem Rift Guardiantól.
 • Power Amplification: Használd Kanai kockáját, hogy egy 50+ szintű augmenttel egészíts ki egy ősi legendás tárgyat.
 • Cubic Reconfiguration: Használd Kanai kockáját egy legendás tárgy újrakovácsolásához.

 

Conquestek

A Conquest küldetéseket szintén rotáljuk! Íme a 28. évadben visszatérő hódítások:

 • Speed Demon és Need for Speed (hardcore) – Teljesíts egy Nephalem Riftet maximális szinten Torment X-en 2 percen belül.
 • On a Good Day és I Can't Stop (Hardcore) – 3 Legendary Gem szintezése a 65. szintig.
 • Boss Mode és Worlds Apart (Hardcore) – Öld meg a következő bossokat maximális szinten a Torment X-en a játék kezdetétől számított 20 percen belül.
 • Curses! és Stars Align (Hardcore) – Ölj meg 350 vagy több szörnyet egy Cursed Chest küldetéseben 70. szinten Torment X nehézségi fokon.
 • Years of War és Dynasty (hardcore) – Érd el a Greater Rift 55-ös szintet hat különböző szettel

 

Haedrig ajándéka

Haedrig ajándékának jóvoltából a Season Journey egyes fejezeteinek teljesítéséért a karakterednek megfelelő szett darabjait kapod meg. Azok számára, akik újak a Season játékban, a következőképpen működik: A Journey 2., 3. és 4. fejezetének befejezése három Haedrig-ajándékkal jutalmaz meg. Minden ajándék tartalmaz néhány darabot az egyik osztálykészletből. A játékosok szezononként csak egy osztálykészletet tudnak feloldani Hardcore és Non-Hardcore kategóriákban, tehát okosan válassz!

A kapott készlet attól függ, hogy milyen karaktert játszol, amikor megnyitod az egyes Haedrig-ajándékokat. A teljes osztálykészlet összegyűjtéséhez mind a hármat azonos karakterrel kell megnyitnod! Íme a Haedrig ajándéka által a 28. évadban megszerezhető szettek:

 • Barbarian - Horde of the Ninety Savages
 • Crusader - Aegis of Valor
 • Demon Hunter - Gears of Dreadlands
 • Monk - Patterns of Justice
 • Witch Doctor - Mundunugu’s Regalia
 • Wizard - Typhon’s Veil
 • Necromancer - Masquerade of the Burning Carnival

 

Patch Notes

Alább olvashatod a Diablo III 2.7.5 frissítésének javítási megjegyzéseit (pirossal a változtatások a PTR Patch Notes-hoz képest).

Megjegyzés: Minden változás a Diablo III összes verziójára vonatkozik, beleértve a PlayStation 4-et, PlayStation 5-öt, Xbox One-t, Xbox Series X|S-t, Nintendo Switchet és PC-t, hacsak nincs másképp jelezve.

28. évad: Rites of Sanctuary

A 28. szezonban, a Rites of Sanctuary-ban mélyen a „Festering Woods” titokzatos romjai közé utazunk. Egy vadászexpedíció közepette a New Tristram-ból származó polgárok egy baljós oltárra bukkantak, amelyet egy ősrégi anyagból faragtak, és amin rejtélyes jelek vannak. A monolit kísérteties kisugárzásától megrendülve a bátor Nephalemek segítségét kérték, akik hajlandóak voltak megvizsgálni ezt a baljós felfedezést, amely a régi időkből maradt hátra - a Rítusok oltárát.

A Sanctuary-ból kihaltnak hitt erő otthona, a Rítusok Oltára (Altar of Rites) ezeket a misztikus erőket adományozza a méltó Nefalemeknek. ... Miután felajánlottak egy áldozatot. Az oltárral már lvl 1 szinten is kapcsolatba léphetsz.

A Rítusok oltárához érve a játékosok 26 pecsétnek nevezett ikont és három legendás varázsital-erőt láthatnak. Ismerkedj meg az alábbi elemekkel:

A: A Kill Streak időzítő időtartama és a jutalom bónusz megduplázódik.
B: Pools of Reflection az egész szezonon át tart, és a halál esetén nem nullázódik.
C: A tárgyaknak nincs szintkövetelménye
D: + 200 sebzés
E: +25% Missile sebzés csökkentés
F: +25% mozgási sebesség
G: +15% sebzés elitekre
H: Health Globe felvétele esetén egy pajzsot kapsz ,ami a maximum életerőd 5%-a 7 másodpercre. Ez 5x stackkelhető
I: +25% közelharci sebzés csökkentés
J: +10% megnöveli a legmagasabb elementáris sebzésedet
K: +20% sebzés elitekre
L: +10% sebzés +20% sebzés
M: duplázza death breath mennyiségét
N: Kritus sebzés esetén a következőket adja neked a karakternek megfelelően: Mana: 15, Hatred: 5, Wrath: 5, Arcane Power: 3, Fury: 3, Spirit: 5, Essence: 5.
O: Duplázza a bounty ládák számát
P: Nephalem rift és a greater rift globe-okat automatikusan felszedi A Nephalem és a Greater Rift globe-okat a rendszer automatikusan felveszi 60 yardon belül.
Q: Csökkenti az elitek sebzését 25%-kal
R: +15% sebzés +30% sebzés
S: Immunis leszel crown control effektekre
T: Mindenen át tudsz menni (mint az Illusry Boots-nál)
U: A petek felveszik a Death breath-et
V: Az elit pakkok még egy progress globe-ot adnak (Nephalem riftben és Greater riftben)
W: +25% boss sebzés
X: A petek felveszik a common(fehér), magic (kék) és rare (sárga) itemeket és egyből betörik őket alapanyagnak
Y: +15% dodge 
Z: Duplázza Kadalánál a legendás tárgyak esélyét
AA: Amikor megiszod az életerőitalodat, a három rúnakör egyike jelenik meg a földön, amelyek megnövelt sebzést, megnövelt "cooldown" csökkenést vagy megnövelt "resource cost" csökkentést biztosítanak.
AB: Amikor megiszod az életerőitalodat, 25 yardon belül minden ellenség 25%-kal kevesebbet sebez.
AC: Amikor megiszod az életerőitalodat,kapsz egy random pylon vagy shrine effektet. Amikor megiszod az életerőitalodat, kapsz egy random shrine vagy limitált idejő Power Pylon effektet.
AD: Ha kapsz egy primal itemet akkor egyből egy másik random primal cucc is esik

Fejlesztői megjegyzés: Azt akartuk, hogy a szezonális téma erőteljes és kifizetődő legyen, de a Conduit pilon effektje teljesen megtörte a játékot. Így néhány módosítást végrehajtottunk, hogy a teljesítményszintet magasan tartsuk, miközben a karaktered fejlődése továbbra is számít. Az összes pylon effektet eltávolítottuk a végső bájitalerőből, és egy 16 másodperc idejű Power Pylon effektre cseréltük őket. A teljesítménycsökkenés kompenzálására számos sebzés-buffot eszközöltünk a fa más részein.

 

Hogyan működnek a pecsétek és varázsitalok?

Amint láthatjátok, az első pecsét feloldása után a további pecsétek feloldásának sorrendje és a hozzájuk tartozó erők megszerzése teljesen rajtatok múlik, így a játékos dönti el, hogy melyik erő illik leginkább a karakteréhez. Amint egy pecsét vagy legendás varázsital erejét feloldjátok, azonnal megkapjátok az adott pecsét vagy bájital erejét, és képesek lesztek feloldani a kapcsolódó pecséteket vagy bájitalokat, amint rendelkeztek a szükséges alapanyagokkal. A játékosok minden pecsétet és bájitalt feloldhatnak, és a képességek az összes karakterükre vonatkoznak és a 28. évad teljes időtartamára érvényesek.

 

Hogyan lehet feloldani a pecséteket és varázsitalokat?

A pecsétek és bájitalok feloldása nem lesz könnyű feladat, különösen több áldozat után - a Sanctuaryban fogsz rohangálni, és rengeteg démont fogsz megölni, akik elszántan akadályoznak abban, hogy megszerezd a Rítusok oltárának teljes erejét.

A játékosoknak össze kell gyűjteniük az Altar of Rites menüben felsorolt anyagokat, és fel kell áldozniuk őket, hogy megszerezzék egy pecsét vagy varázsital erejét. Amellett, hogy a feloldás után megkapod a hatalmat, észre fogod venni, hogy a korábban megjelenő általános szöveg helyett egy kis történeti morzsa jelenik meg a Sanctuary viharos múltjáról.

A pecsét feloldásához először az előtte lévő pecsétet kell feloldani – ez nem vonatkozik az R, S és T pecsétekre, mivel azok az oltáron belül helyezkednek el. Például, ha fel akarod oldani a B vagy a C pecsétet, először fel kell oldani az A zárat. Nincs korlátozás arra sem, hogy egy adott időn belül hány pecsétet vagy bájitalt lehet feloldani, ha rendelkezel a szükséges anyagokkal, amelyeket fel kell áldozni az oltárnak. Függetlenül attól, hogy milyen sorrendben oldod fel a pecséteket és varázsitalokat, a költségek az alábbiak szerint emelkednek. Tanulmányozd az egyes áldozatok költségét, és találd ki, hogy hol találhatók ezek a ritka anyagok.

Pecsét vagy legendás varázsital-erő feloldásának költségei

1. 10 Reuseable Parts (fehér Itemek betöréséből)
2. 1 Flawless Diamond, 15 Arcane Dust (magic -kék- Itemekből), 20 Reuseable Parts
3. 1 Greater rift kulcs, 10 Death breaths
4. Valamilyen klasszspecifikus szet sapka
5. 20 Forgotten Souls (legendás Itemből), 10 Khanduran Runes, 10 Caldeum Nightshade, 10 Arreat War Tapestry, 10 Corrupted Angel Flesh, 10 Westmarch Holy Water (Bounty Cash Itemek)
6. 1 Leoric's Regret, 1 Vial of Putridness, 1 Idol of Terror, 1 Heart of Fright (Infernal machineból nyitott portálokból lehet ezekeet szerezni – Über Bossok)
7. Reaper's Wraps
8. 30 Forgotten Souls
9. 1,100 Bloodshards
10. 1 Flawless Royal Ruby, 20 Death's Breaths, Ring of Royal Grandeur
11. 1 Flawless Royal Emerald, 30 Khanduran Runes, 30 Caldeum Nightshade, 30 Arreat War Tapestry, 30 Corrupted Angel Flesh, 30 Westmarch Holy Water
12. 20 Greater Rift Keys, 1 Ramaladni's Gift
13. 1,300 Bloodshards
14. Petrified Scream
15. Challenge Rift láda
16. 250 Forgotten Souls
17. 1,400 Bloodshards
18. Ancient Hellfire Amulet
19. Never Ending Questions (set dungeonban eshet Unique szörnyekből). Négy lap, az osztályodnak megfelelő Tome of Dungeon-ból. További információk alább.
20. Ancient Puzzle Ring, 50 Khanduran Runes, 50 Caldeum Nightshade, 50 Arreat War Tapestry, 50 Corrupted Angel Flesh, 50 Westmarch Holy Water
21. 500 Death's Breaths, 300 Forgotten Souls
22. 1,500 Bloodshards
23. Whisper of Atonement Rank 125 (Petrified scream-ből esik a végén)
24. bármilyen augmentált fegyver
25. Staff of Herding (alapanyagokat kell farmolni hozzá)
26. 1,600 Bloodshards
27. 55 Primordial Ashes (új alapanyag, primal cuccok betöréséből primordial Ashes lesz)
28. 110 Primordial Ashes
29. 165 Primordial Ashes

Ennek az áldozatnak a teljesítése a fiókod összes többi karakterosztályára is vonatkozik.

A Tome of Dungeon lapok oldalszáma karakterosztályonként:

 • Barbarian: 12, 14, 18, 22
 • Crusader: 31, 35, 37, 40
 • Demon Hunter: 52, 56, 60, 63
 • Monk: 71, 74, 78, 83
 • Necromancer: 85, 86, 90, 92
 • Witch Doctor: 93, 97, 101, 106
 • Wizard: 112, 121, 126, 130

Fejlesztői megjegyzés: Egyetértünk abban, hogy a Never Ending Questions megszerzése nehezebb volt a kívántnál. Úgy döntöttünk, hogy arra ösztönözzük a játékosokat, hogy gyűjtsék össze a Set Dungeonba való belépéshez szükséges szetteket.

Miután legyőzted a pokol seregeit, és megszerezted a szükséges anyagokat az összes pecsét (26) és varázsital (3) feloldásához, megkapod a megállíthatatlan erőhöz méltó jutalmakat - a Wings of Terror kozmetikumot és az AD pecsét feloldását. Javasoljuk, hogy a Rítusok oltárán belül oldd fel az összes pecsétet és varázsitalt, nem csak azért, hogy rettegést kelts az ellenségekben, hanem azért is, hogy összerakd Sancturay múltjának darabkáit.

 
 
Primordial Ashes funkció

Egy Primal Item beszerzése nem kis feladat. Ezért ehhez a Patch-hez megkapjátok az új Primordial Ashes funkciót, hogy segítsük a küldetést. A Kovácsnál betörhetsz majd egy Primal tárgyat 55 Primordial Ashes materialért.

A Kanai's Cube-hoz egy Primal Item receptet is adtunk, amely lehetővé teszi, hogy bármely nem craftolt legendás tárgyat Primal Item-re frissítsen 100 Promordial Ashes-ért. Egyszerre csak egy frissített Primal tárgy viselhető, és a frissített Primal tárgyak nem őrzik meg a használt Legendás tárgy tulajdonságait. Az összes frissített Primal Itemre új affixek kerülnek.

 

Hibajavítások

Rítusok oltára

 • Az N pecsét teljesítményleírását a jobb áttekinthetőség érdekében frissítettük.
 • Az X pecsét feloldása után a petek többé nem veszik fel más játékosok magic és rare tárgyait.
 • Kijavítottuk azt a hibát, amely miatt a V pecsét a tervezettnél több Progress Globe-ot okozott.

 

Monk skillek változásai

 • Combination Strike
  • Minden egyes általad használt Spirit generátor 10 másodpercig 100%-kal növeli a többi Spirit generátorod sebzését.
 • Crippling Wave
  • Minden harmadik találat 11 méteren belüli ellenséget elkábít, mozgássebességüket 30%-kal, támadási sebességüket 20%-kal lassítja 10 másodpercig.
  • Concussion rúna: A Crippling Wave által eltalált ellenségek 10 másodpercen keresztül 20%-kal kevesebb sebzést okoznak.
  • Breaking Wave rúna: A Crippling Wave által eltalált ellenségek 10% többlet sebzést kapnak minden támadásból 10 másodpercig.
 • Deadly Reach
  • Foresight rúna: Minden ellenség amit a harmadik találattal ütsz meg 15%-kal növeli a sebzésedet 10 másodpercig.
 • Way of the Hundred Fists
  • Assimilation rúna: Minden ellenséges találat a harmadik találattal 5%-kal növeli a sebzésedet 10 másodpercig.

 

Itemek változásai

Barbár

 • Horde of the Ninety Savages (6-részes bónusz): A Frenzy 2000%-kal megnövelt sebzést okoz stack-enként

Demon Hunter

 • Chanon Bolter: A Spike Traps ellenségeket csalogatnak és 150-200% megnövelt sebzést okoznak. Az ellenségeket 10 másodpercenként egyszer lehet tauntolni (gúnyolni).
 • The Demon’s Demise: A Spike Trap minden egyes robbanása 1 másodperc után ismét sebzi az összes ellenséget és 150-200%-kal megnöveli sebzést.
 • Natalya’s Slayer: A Spike Trap sebzését megnöveli 10 -15%-kal.
 • Natalya’s Vengeance (2-részes bónusz): Az ellenség eltalálása Spike Trap-et idéz meg, ha az a skill baron van. Minden egyes Spike trap felrobbanás 1 Disciple-t visszaállít. A Spike Trap 100%-kal megnövelt sebzést okoz a Caltropos által érintett ellenségeknek. A Spike Trap mostantól azonnal felfrissíti a töltéseket a használat során, többé nem kerül erőforrásba és minden robbanás visszaállít a 2 Discipline-t.
 • Natalya’s Vengeance (4- részes bónusz): Spike trap elhelyezése 60%-os sebződéscsökkentést biztosít. Ennek a bónusznak az időtartama mindig megegyezik a már elhelyezett csapdák másodpercben kifejezett számával. A Spike Trap robbanások a legközelebbi Caltropos felé robbantják az érintett ellenségeket. A Spike Trap lerakása 75%-os sebzéscsökkentést biztosít. A bónusz időtartama mindig megegyezik a már kirakott csapdák számával másodpercben. (ha pl. 5 csapda van lent, akkor 5 másodpercig kapsz 75%-os sebzéscsökkentést)
 • Natalya’s Vengeance (6- részes bónusz): A Spike Trap-ek 10.000%-kal megnövelt sebzést okoznak, és a láncreakció minden egyes egymást követő robbanása 10%-kal nagyobb sebzést okoz, mint az előző robbanás. A Spike Trap-ek 10.000%-kal nagyobb sebzést okoznak, és a láncreakció minden egymást követő robbanása 25%-kal több sebzést okoz, mint az előző robbanás.

Fejlesztői megjegyzés: Miután meghallgattuk a közösség visszajelzéseit a Natalya változásairól, el akartuk távolítani Natalyát a Gears of Dreadlandstől, egyedi identitást adva neki. Reméljük, hogy Natalya játékstílusa nagyobb irányítást biztosít a játékosoknak a csatatéren való navigálás során elindított robbanások felett.

 • Gears of Dreadlands (6-részes bónusz): A Primary képességeid 15000%-kal nagyobb sebzést okoznak. A Primary képességeid 27500%-kal nagyobb sebzést okoznak.

Fejlesztői megjegyzés: Elvettük a Strafe képességet a Natalya szettől, de továbbra is szeretnénk támogatni a Strafe buildeket építő játékosokat.

 • The Shadow's Mantle (2- részes bónusz): Ha közelharci fegyverrel van felszerelve, a Bolas, a Chakram, a Fan of Knives és az Impale sebzése 6000%-kal nő. Ez a bónusz már nem hat a Spike Trap skillre.
 • Trag’oul Coils: A Spike Traps megkapja a Scatter rúnát, kétszer olyan gyorsan települnek, és 150-200%-kal nagyobb sebzést okoznak
 • Unhallowed Essence (6- részes bónusz): Hatred generátorok, Vengeance és a Multishot 1700%-kal megnövelt sebzést okoznak minden egyes Discipline után, amellyel a démonvadász jelenleg rendelkezik

Monk

 • Patterns of Justice (6- részes bónusz): A Tempest Rush-tal való sebzés - miközben a Sweeping Wind aktív - növeli a Sweeping Wind méretét is, és 20,000%-kal növeli az összes sebzést.
 • Raiment of Thousand Storms (4- részes bónusz): A Dashing Strike 25 Spiritet használ el, de visszatérít egy Charge-ot (töltést), amikor ez megtörténik.

Necromancer

 • Masquerade of the Burning Carnival (6- részes bónusz): A Bone Spear 9,000%-kal növeli a sebzést. A Simulacrum-ok triplán kapják ezt a bónuszt.

Witch Doctor

 • Spirit Barrage/Manitou Rune: Idézd meg a feletted lebegő kísértetet, és 6.000%-os, 14.000%-os Cold fegyversebzést érsz el a közeli ellenségeken, 20 másodperc alatt.

Fejlesztői megjegyzés: A Boszorkánydoktorok S-szintű szóló buildekkel rendelkeznek, de a farmbuildjeik nem olyan egyszerűek, mint más osztályoké. Hogy segítsünk, a Spirit Barrage Manitou rúnáját csiszoltuk. Reméljük, hogy a játékosoknak egy jobb sebességű farm buildet adunk, miközben az egyik legjobb solo push buildjüket is jelentős mértékben erősítjük, hogy gyorsabb boss killeket produkálhasson.

Wizard

 • The Typhon’s Veil (6- részes bónusz): A Hydras 4000%-kal növeli a sebzést minden egyes életben lévő hidrafejért.

 

Forrás: Blizzard News

Fordította: CsZCsaba

 

Íme a Let's Level Up Diablo III Season-gyűjteménye! Kattints a képre, ha kiváncsi vagy az eddigi Seasonok összefoglalására!