Path of Exile: Ultimatum – Április 16. 22:00

Path of Exile: Ultimatum – Április 16. 22:00

Április 16-án, budapesti idő szerint 22 órakor élesedik a Path of Exile 3.14 verziószámú kiegészítője és elstartol az Ultimatum nevű liga. Az új ligában vállalnod kell Chaos próbáit, és kiválaszthatod, hogy kockáztatsz-e a végső hatalomért.

A bővítés tartalmazza az Ultimatum kihívás bajnokságot, nyolc új Skill- és Support Gemet, a Vaal készségek fejlesztését, a korábbi bajnokság jutalmazási rendszereinek átdolgozását, több tucat új elemet és még sok minden mást.

 

Chaos próbái

A Vaal ősi civilizációja az áldozatra épült. Megértették, hogy a nagy hatalom eléréséhez nagy kockázatokat kell vállalni. A csak Chaos néven ismert Vaal-entitás nevében a Trialmaster olyan kihívókat akar felfedezni, akik hajlandók hatalmas áldozatokat hozni a hatalom elérése érdekében. Miközben túlélsz minden kihívását, megkockáztatod az egészet, és elfogadod a következő ultimátumot?

 

Kockáztass!

A Trialmaster jutalmat és kihívást kínál három nehézségmódosítóval, amelyek közül választhatsz. Ha sikerrel vetted a próbát, akkor jutalmat kapsz. De kapsz egy ultimátumot is: távozhatsz a zsákmánnyal, vagy megpróbálhatsz egy újabb kihívást értékesebb jutalmakért. Vigyázz! Ha  vállalkozol rá és nem sikerül, akkor elveszítesz mindent, amit eddig megszereztél.

 

Dupla vagy semmi

A végjátékban egy dedikált ultimátumot kapsz, amelyet el kell vinned a Trialmaster-hez. Ha sikerül teljesítened ezt a dedikált kihívást, a Trialmaster nagyjából kettős értékű jutalommal jutalmaz. De ha kudarcot vallasz, minden felajánlást elveszítesz ezen a vonalon. A dedikált ultimátumok kihívást jelentő nehézségmódosítókat tartalmaznak, és más játékosoknak eladhatók.

 

Szerezd meg a jutalmat!

Ahogy a Trialmaster kihívásainak nehézségei fokozódnak, a jutalmak is növekednek. A Path of Exile legértékesebb tárgyai mellett új Ultimatum-exkluzív Unique tárgyakat is felajánlhat. Úgy alakították ki ezt a bajnokságot, hogy kompatibilis legyen a parti játékkal: minden játékos megkapja a saját jutalmát, szavazhat a nehézségekkel küzdő módosítókról, és kiválaszthatja, hogy kockáztatni szeretné-e a következő kört vagy sem.
Az Ultimatum ligában megszerezhető Challenge Rewardok:

 

Vaal Reliquary

A Vaal Reliquary kulcs bárhonnan droppolható a Path of Exile-ban, és portált nyit a Vaal Reliquaryhoz. Ez az ősi rejtekhely egy ládát tartalmaz, egy Vaal-témájú egyedi tárgy foil verziójával. A benne található elemek értéke és teljesítményszintje miatt ez a legritkább relikviakulcs, amelyet valaha is volt a Path of Exile-ban.

 

Vért a hatalomért

Bevezetnek nyolc új Skill- és Support Gemet, amelyek a vér fogalmához kapcsolódnak: életet áldoznak fel a hatalomért. Ezek a drágakövek még több lehetőséget nyitnak meg azoknak a buildeknek, amelyek arra épülnek, hogy alacsony életen kell maradniuk (a küszöböt 50% -ra emelték). Újra kiegyensúlyozták a Vaal skilleket és megnövelték az egyedi ellenségek sebzésével nyert soul-ok számát.
Részletek: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/3080245

 

Patch Notes

Mit kell tudni??

 

Start!

Készülj fel arra, hogy mindent kockára tegyél, mert a Path of Exile: Ultimatum pár óra múlva elindul! 

A patch letölthető 2021. április 16-án, 19:00 (GMT + 2) órától 
A szerverek élesítésének ideje: 2021. április 16, 22:00 (GMT + 2)

A frissítés mérete körülbelül 4,8 GB lesz az önálló kliensen és a Steam-en. Torrentet is elérhetővé tettek ehhez a frissítéshez, amely 30,1 GB. Ne feledjétek, hogy ez a módszer, bár korábban elérhető volt, nagyobb frissítéssel jár, mivel magában foglalja az összes meglévő klienstartalmat. Amikor a Path of Exile: Ultimatum javítása megkezdődik, akkor néhány hátralévő fájlt is frissítenetek kell.

 

[VIDEO] :) Ma készítettem egy összefoglaló videót az Ultimatum ligával kapcsolatos fontosabb tudnivalókról azok számára...

Közzétette: Crittias_TM – 2021. április 10., szombat

 

[VIDEO] :) Ma elkészült a 3.14es Ultimatum ligában érkező liga mechanika változtatásokról szóló összefoglaló videó....

Közzétette: Crittias_TM – 2021. április 11., vasárnap

 

Forrás: pathofexile.com