Boldog születsénapot Diablo III!

Boldog születsénapot Diablo III!

Tíz évvel ezelőtt egy bátor Nephalem érkezett New Tristram városába, hogy egy hullócsillag után nyomozzon. Ez a felfedezés adott egy isteni szövetségest és egy olyan küldetést, amelynek célja a Sanctuary és a High Heavens elpusztítására irányuló baljós összeesküvés megállítása volt. Még azután is, hogy a végső csapás megtörtént, és Diablot legyőzték, ugyanezek a bátor Nefalemek továbbra is védelmezték a rászorulókat. Mi - és a Santuary - köszönjük nektek az évtizedes bátorságotokat, odaadásotokat és a számtalan rémséges fenyegetés legyőzését, amelyek a Burning Hells-ben szültek.

Ne feledjétek, a Diablo III 10 éves mérföldkövét TE, Nephalem, tetted lehetővé, akik közül sokan számtalan órát töltöttetek démonöléssel, fosztogatással és olyan emlékezetes pillanatokkal, amelyekre visszatekinthettek. Hogy kifejezzük örök hálánkat a világszerte több mint 65 millió Nephalem támogatásáért az elmúlt 10 év során, izgalmas bejelentést tettünk a Echoing Nightmare-rel kapcsolatban, és egy szezonközi buffot fogunk biztosítani. De először is szeretnénk még egyszer megköszönni, hogy velünk ünnepeltétek a Diablo III 10. évfordulóját!

 

Echoing Nightmare frissítés

A 26. szezon kezdete óta sok Nephalem próbált bosszút állni elesett szövetségeseiért a Echoing Nightmare-ben. Pozitív visszajelzéseket kaptunk a Echoing Nightmare-ről, és igazán örülünk, hogy élveztétek a Nephalem múltjának borzalmaival való küzdelmet, miközben tapasztalatot és óriási zsákmányt szereztetek az út során.

Ezért a Echoing Nightmare állandó funkció lesz a Diablo III-ban. A kihívásokkal teli, új és izgalmas végjáték élmény létrehozása mindig a legfontosabb volt számunkra, ezért örülünk, hogy ezt az élményt örökre megtartjuk. Ez az élmény egész évben elérhető lesz a játékban. Ha még nem volt lehetőséged kipróbálni az Echoing Nightmare-t, a Season 26 blogunkból ízelítőt kaphatsz abból, hogy mit is jelent.

 

Szezonközi dupla bounty esemény

A jutalom, ami a Menedék legkeresettebb embereinek levadászásáért jár most egy kicsit édesebb lett! Mostantól a 26. szezon végéig minden bounty láda megduplázódik. Itt van egy leírás arról, hogyan lesz esélyed több legendás zsákmányt szerezni, például a hőn áhított Ring of Royal Grandedur-t.

Ha egy act-ban mind az öt bounty-t teljesítetted, akkor a normál esetben járó Horadric Cache-ek kétszeresét kapod meg jutalmul, ez függ a nehézségi szinttől amin játszol. A jutalmak és tárgyak megszerzési esélye változatlan marad az esemény alatt. De a több láda több lehetőséget jelent arra, hogy megszerezd azt a nélkülözhetetlen felszerelést, amely megerősíti a Nephalem felszerelését. A Horadric Cache-ekből megszerezhető bounty-exkluzív legendás tárgyakról a Game Guide-ban olvashatsz.

A Sanctuaryban számos szívós ellenséget találsz, akikért begyűjtheted a bounty ládát - kalandozz tovább, és szerezd meg a zsákmányt!

A Diablo III csak egyszer lesz 10 éves. Díszítsd a faladat a Burning Hell legjobb művészei által készített képekkel az exkluzív 10. évfordulós Diablo III művészeti albumból. Siess, Nephalem, mert ezek dögösek!

 

Forrás: Blizzard

Fordította: vtomGe