Megjelent a PlugY 14!

Megjelent a PlugY 14!

A PlugY egy olyan mod, amelynek elsődleges célja a Diablo II karakterek stash méretének növelése. Az évek során számos más hasznos funkcióval bővült, mint például a ladder-rúnaszavak engedélyezése a Battle.net Ladderen kívül, az Uber küldetések engedélyezése a Battle.net-en kívül, és számos más apró módosítás és kiegészítés. A PlugY nem az eredeti Diablo átalakítása, és nem változtatja meg a játékmenetet a szörny statok, skillek, mapok vagy itemek megváltoztatásával.

Az évek során a PlugY olyan mértékben kiforrott moddá vált, hogy szinte nélkülözhetetlen kiegészítője lett a Diablo II: Lord of Destruction különböző verzióinak (persze csak azok számára, akik a moddolt verziókkal játszanak, mert a battle.net-en ez természetesen tiltott). A LoD azonban egy bizonyos verzió felett már nem támogatta a PlugY-t, így a játékosok kénytelenek voltak lemondani róla, ha például a legfrissebb, 1,14d patch verziójával szerettek volna hentelni.

Egészen mostanáig! Az új 14-es verziószámú PlugY ugyanis már kompatibilis a LoD 1.14d verziójával. A PlugY 14 szolgáltatásai, és letöltése a következő linkről érhető el, jó mulatást minden Diablo II játékosnak!

PlugY, The Survival Kit