Blizzard: Nem lesz júniusban Diablo-bejelentés

Akkora lett a Resurrected-őrület, hogy kénytelen volt a Community Manager megszólalni. Hát nincs sok köszönet benne...

Blizzard: Nem lesz júniusban Diablo-bejelentés

Június 29-én a Diablo II 20 éves lesz. Ennek közeledtével a közösség néhány tagja megpróbálta ezt a különleges dátumot a Diablo 2: Resurrected bejelentéséhez kötni. A pletyka olyannyira elterjedt, hogy az egész közösséget megfertőzte, és végre a Blizzard megszólalt a témában.

PezRadar, a Diablo új közösségi igazgatója lépett be a történetbe, mielőtt a pletyka kicsúszna a kezükből. Jó rendesen lehűtötte a kedélyeket: a bejelentésekkel kapcsolatban semmit sem terveznek júniusra.

Card

Általában nem kommentáljuk a pletykákat, de mielőtt kisiklana a hype-vonat, tisztázni akartuk, hogy Diablo-bejelentés nem várható júniusban. A pokol csatlósai készülnek a következő Diablo III. Season startjára, hozzák nektek a következő Diablo IV negyedéves frissítést (nagyon) hamarosan és néhány szórakoztató dolgot tervezünk a Diablo II közelgő 20. évfordulója körül.

 

Azon kívül, hogy megállította a hype-vonatot, PezRadar elég körültekintően fogalmazott. Nem azt írta, hogy egyáltalán nem készül a Diablo 2: Resurrected, hanem azt, hogy júniusban nem lesz bejelentés. Ha készül egyáltalán a játék, akkor egy későbbi időpontban még lehet reménykedni, esetleg egy saját szervezésű online eseményben. Az persze már más kérdés, hogy a 20. évforduló elmúltával ezek a remények szép lassan feledésbe fognak merülni...

 

 

Forrás: Purediablo / Reddit