Ingyen megszerezhető a Far Cry 3!

Európában a The Division, Kínában a Far Cry 3 ingyenes, mutatjuk hogyan...

Ingyen megszerezhető a Far Cry 3!
Ingyen megszerezhető a Far Cry 3!

Nagy akciókat tart a Ubisoft éppen. Ahogy mi is megírtuk, ingyen adják a The Division Standard Edition változatát PC-re és nemrég megtudtuk, hogy ezalatt ugyanennek az akciónak a keretében Kínában a 2012-ben megjelent Far Cry 3-t tették ingyenessé.

Míg a The Division esetében nem kellett különösebben megerőltetnünk magunkat a játék bezsákolásához, a Far Cry 3 miatt picit "dolgoznunk" kell, tekintve, hogy a mi régiónkban ez a játék nem akciós. Természetesen vannak mindenféle VPN megoldások, amelyekkel "kínaiak" lehetünk átmenetileg, de ennyire szerencsére nem bonyolult a dolog.

  • Első lépésben be kell lépnünk a Ubisoft fiókunkba a https://store.ubi.com/ie/ címen (ha egy mód van rá Google Chrome-ot használjunk).
  • Második lépésben átmegyünk Kínába, de NEM LOGOLUNK KI! Ezt az url-t ütjük be a böngészőbe https://store.ubi.com/cn/far-cry--3/56c4947a88a7e300458b45de.html
  • Egy szép nagy kék gomb lesz a szívecske mellett, arra kell rákattintani (az alábbi képek a cikk alján teljes méretben megketinhetők).

Nagy valószínűséggel a régióváltás miatt aktiválást fog kérni a játék a Uplay-ben, ekkor a műveletet úgy kell megismételni, mintha mobiltelefont használnánk:

  • A Chrome-ban lehetőség van bemeneti eszközt választani a "Vizsgálat" menüpont kiválasztásával

  • Az így megváltozott felületen megkeressük a kék gombot és bezsákoljuk a játékot.

  • Ha ezután belogolunk a uplay applikációba, akkor a játékaink között már ott lesz a Far Cry 3.


A Far Cry 3 játékosai Jason Brody cipőjébe lépnek, egyedül a világ szélén, a civilizációtól elszakadt, titokzatos trópusi szigeten rekedve. Ebben a vad paradicsomban, ahol a törvénytelenség és az erőszak az egyetlen biztos dolog, a játékosok diktálják, hogy mikor, hol és hogyan alakulnak a játék eseményei. A játékosok hasítanak, lopakodnak, felrobbantják és kilövik a maguk útját a szigeten keresztül, egy olyan világban, ahol a jó és a rossz közötti különbség elveszett.


A játékról bővebben a Ubisoft oldlán olvashattok, ide kattintva.

Fájlok