BlizzConline: Erre számíthatunk

BlizzConline: Erre számíthatunk

Azeroth polgárai, Sanctuary és a Koprulu szektor védelmezői, Overwatch és a Nexus hősei! Íme a meghívó, amellyel kapcsolatba léphettek szövetségeseitekkel és riválisaitokkal a BlizzConline ™ alatt február 19-én és 20-án!

A műsort a BlizzCon weboldalán keresztül tekinthetitek meg teljesen ingyen, ahol hat csatorna közül választhattok a kedvenc játékotoknak megfelelően.

"A BlizzConline egy teljesen digitális közösségi ünnep és kiállítás a Blizzard játékaiból és azok világaiból.  Egy esély arra, hogy összejöjjünk az online világban, miközben a körülmények megakadályozzák, hogy valójában együtt legyünk. Megünneplünk néhány mérföldkövet és mindenkivel megosztjuk a Blizzard legfrissebb híreit.

Mindkét napon különféle eseményeket és előre gyártott szegmenseket szervezünk, hogy a BlizzCon-szellem egy részét behozhassuk otthonodba. Mélyebben belemerülünk a Blizzard játékaiba és univerzumába a fejlesztőkkel, szórakoztató játékversenyeket rendezünk és még sok más is szerepel a tervezett programban."

Az 1. nap február 19-én, pénteken délután 2 órakor kezdődik PST (Pacific Standard Time) időzóna szerint, vagyis budapesti idő szerint 23 órakor. A nyitó szegmens áttekintést ad a legújabb játéktartalmakról, amelyeken a fejlesztői csapatok dolgoztak. Ezután a következő három órában lehetőség van ráhangolódni a hat különböző tematikus csatorna egyikére, így mindenki eldöntheti, hogy szeretne-e mindenből egy kicsit kóstolni, vagy mélyebben belemélyedni az őt leginkább érdeklő játékba.

A 2. nap február 20-án, szombaton 12 órakor (PST) indul (ez budapesti idő szerint 21 óra), több csatornával. A második nap folyamán a globális Blizzard közösség kerül a reflektorfénybe, a Community Showcase versenyek és rendezvények nyerteseivel és kiemelkedő produkcióival.

Részletes ütemtervet egyelőre nem tudunk, de az ígéret szerint hamarosan megosztják velünk. A tartalmak (akár Live, akár VOD) magyarul nem lesznek elérhetők, de 12 nyelvet támogat a Blizzard: az angol hangsávon kívül spanyol, francia, német, orosz, latin-amerikai spanyol, brazil portugál, arab, japán, koreai, egyszerűsített kínai és hagyományos kínai nyelvű feliratokkal lehet követni az eseményt. Ha bármiről is lemaradsz, azt később ingyenesen megnézheted a BlizzConline videóarchívumában.

30 év

Ebben a hónapban van a Blizzard 30. évfordulója is, és a BlizzConline alkalmával ezt az évfordulót meg is ünnepli a cég. Néhány, játékon belüli finomságot is megvásárolhattok a három Ünnepi Gyűjtemény részeként. Érdemes figyelni a Blizzard Gear Store-t is, ahol olyan áruk közül lehet válogatni, amelyekkel az online szórakozás egy része bekerülhet a fizikai birodalomba (például Arthas által egykor viselt Domination Helm másolata, amely február 19-én érkezik a Gear Store-ba).

Máris megindult a szóbeszéd…

A BlizzConline már nagyon közel van és az IGN Nordic felfedezte a Blizzard alkalmazói profilját a LinkedIn-en, amely ismeretlen címet említ "Fenway" kódnévvel. Egyelőre nem tudni, hogy ez a név mire utal, de a Fenway már a Game Producer életrajzában is említésre került a LinkedIn-en. Lehetséges, hogy a Blizzard egy teljesen új címet jelent be, vagy ez egy kódnév a régóta pletykált Diablo 2 remaster vagy a TBC Classic (WoW: The Burning Crusade) számára?

 

Frissítés:

Nemrég a Blizzard kiadta a BlizzConline időbeosztását, cikkünket ide kattintva olvashatjátok.

 

Forrás: Blizzcon / Icy-Veins