Megjelent a Torchlight III

A Steam korai hozzáférésű fázisában van a játék, 30 euróért vásárolható meg

Megjelent a Torchlight III

A Torchlight III, a Torchlight franchise rendkívüli érdeklődéssel várt utódja korai hozzáférésű fázisba lépett és elérhetővé vált a Steamen!

"A Torchlight III korai hozzáférése a Steamen az ARPG rajongók által ismert és szeretett Torchlight franchise izgalmas visszatérését jelzi" - mondta Max Schaefer, az Echtra Games vezérigazgatója és a Torchlight franchise társalapítója. "A játékosok visszajelzése hihetetlenül fontos számunkra, és várakozással tekintünk a közösséggel folytatott együttműködésre, amelyben folytatjuk a Torchlight III kibővítését, hogy ez legyen a legjobb Torchlight cím. A korai hozzáférésű Torchlight III-mal minden kalandor számára (ideértve a régi rajongókat és az újakat is) eljött az idő, hogy kitágítsák a tudatukat és feszegessék a határaikat"

A 29,99 dolláros árért minden ARPG rajongó megtapasztalhatja ezt a gyors ütemű és könnyed hangulatú játékot, amely lehetővé teszi a kalandorok számára, hogy visszatérjenek a Torchlight univerzumába. Azok, akik elkezdik ezt a kalandot, megtapasztalhatják az első két epikus fejezetet a Torchlight III-ban, és számtalan küldetést és boss-harcot élhetnek át a véletlenszerűen létrehozott mapokon, több mint 100 000 különböző tárgyat zsákmányolhat, beleértve varázslatos, ritka és legendás tárgyakat. A korai hozzáférésű játékosok egyre több tartalmat élvezhetnek majd az elkövetkező hónapok során.

A Torchlight III korai hozzáférésű verziójában a következő funkciók érhetők el:

  • Barangolj a határvidéken: A játékosok felfedezhetik a vadont, partiban játszahatnak a barátaikkal, materialokat gyűjthetnek a craftoláshoz, vagy felvághatnak a városban a zsákmányukkal. Az új határbidéken mindig van valami tennivaló.
  • Építsd és fejleszd az erődödet: A játékosoknak saját, account-alapú erődítményük van, ahol fejlesztehtik felszerelésüket, és felújításokat végezhetnek, amelyekkel felvághatnak a barátaik előtt és megmutathatják az egész világnak. Lehetőségük van, hogy hatalmuknak emlékműveket, peteket és még sok minden mást építsenek!
  • Válassz egy ereklyét: Az ereklyék nagyhatalmú tárgyak, amelyek aktív és passzív készségeket adnak a játékosok számára. A játékosok elkészíthetik, szintezhetik és az erődjükben tárolhatják őket. Az ereklye a karakter-stratégia fontos része - válassz okosan!
  • Gyűjts felszerelést: Legyen az páncél, fegyver, recept, material, vagy egy új pet ... Mindig lehet találni még többet a veszélyes ellenségek legyőzésével. Minden véletlenszerűen létrehozott terület újra és újra játszható.
  • Visszatérnek a petek: A játékosok harcolhatnak a hírnév és a dicsőség megszerzéséért hűséges társaikkal! A sok faj mindegyikének a színe és a stílusa is különbözik, tehát a kalandoroknak nem szabad lehorgonyozniuk az elsőnél, amelyet találnak. Sokkal erősebbé tehetik ezeket a háziállatokat, ha képességeket adnak hozzá vagy felszerelik őket és együtt harcolnak.
  • Építsd meg a hősödet: Négy karakterosztály közül választhat a játékos: az osztályspecifikus mechanikával maximalizálható az okozott sérülés és a túlélő képesség. A Torchlight III lehetővé teszi a felszerelés összegyűjtését, a relikviák hatalmának kiválasztását és a hősök egyedi harci stílusának létrehozását.

A Torchlight III négy különféle karakterosztályt kínál, egyedi képességekkel és hatalommal:

  • A Dusk Mage varázsló, aki a fény és a sötét energia erejét felhasználja pusztító támadások megidézésére.
  • A Forged egy erőteljes robot, aki fegyverek arzenáljával hevít és robbanást szabadít fel.
  • A Railmaster mozdony-szakértő, aki egy hatalmas kalapáccsal és fegyveres harci vonattal vonula csatába.
  • A Sharpshooter egy erőteljes és mozgékony karakter, aki hihetetlen képességeket használ fegyverekkel és varázslatos csecsebecsékkel, hogy távolról tudja elkapni az ellenségeket.

Forrás: torchlight3.com / Steam