DH-expolit: Törölték az összecsalt eredményeket, a bann elmaradt

DH-expolit: Törölték az összecsalt eredményeket, a bann elmaradt

A Diablo III 2.7.2-es verziószámú javításához nemrég egy gyorsjavítást alkalmaztak, amely megakadályozza a Demon Hunter karakterosztály nemrég felfedezett hibájának kihasználását. Az expolit lényege az volt, hogy lehetővé tette a karakter számára a Greater Rift 150 nem tervezett módon való végrehajtását. Íme a Blizzard hivatalos kék posztja:

Egy gyorsjavítást alkalmaztunk a 2.7.2-es javításhoz, hogy kifejezetten a Demon Hunter karakter problémáját kezeljék, amely kihasználja a magas szintű tartalmak, például a Greater Rift 150 nem tervezett úton történő elérését. A Demon Hunter frissítés mellett számos ranglistát is alaphelyzetbe állítottunk, hogy egyenletes játékteret biztosítsanak azoknak, akik versenyezni szeretnének a szezonális játék során.

Az elmúlt néhány napban lefoglaltak minket a sok játékos által megosztott exploittal kapcsolatos problémák, de a visszajelzések és információk segítettek nekünk kiadni a már el is érhető javítást.

Továbbra is figyelni fogjuk a karakter viselkedését, a ranglistákat és az üzeneteket, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a legutóbbi gyorsjavítással minden rendben van. Köszönjük a türelmet és a visszajelzéseket az üggyel kapcsolatban.

 

Forrás: Diablo Forum