Undecember, a lehetséges Diablo Immortal kihívó

Diablo immortal, diablo, cikk, mobil game

Undecember, a lehetséges Diablo Immortal kihívó
Undecember, a lehetséges Diablo Immortal kihívó
Undecember, a lehetséges Diablo Immortal kihívó

Sziasztok! Találkoztam egy új mobiljátékkal... (persze még nem tudni, hogy melyik játékban mennyi fizetős tartalom lesz)

Az Undecember egy kimondottan szép hack and slash RPG, amely riválisa lehet a Diablo Immortalnak. A Line Games kiadásában megjelenő, a Needs Games által fejleszett játék egy újabb lenyűgöző, kifejezetten mobilra és PC-re tervezett Unreal Engine 4 kiadás.

Állítólag! "bonyolult tárgy- és készségrendszereket” kínál, több száz egyedi képességgel, amelyek kipróbálhatók a csatában - ezek közül néhányat láthatunk az alábbi játékmenetben. Az erőteljes forgó támadásoktól a miniatűr tornádókig a készségek jó szórakozásnak tűnnek, amellyel kísérletezni lehet.

Vizuálisan az Undecember világa komor és véres, tele sötét dungeonokkal, hogy felfedezzük őket, bennük sokféle, változatos ellenfelet kell megölni. A játék nagyon sokféle típusú hellyel büszkélkedhet, a poros sivatagoktól kezdve a kis falvakig, amelyeket az éjszaka lényei ostromolnak.

Indításakor a PvE és a többjátékos módok lehetősége is megtalálható lesz, például KLÁNOS DUNGEONOK, szóló játék mód és még a versenyképes PvP is.

Noha még nem áll rendelkezésünkre egy szilárd megjelenési dátum, tudjuk, hogy várhatóan az év második felében indul, teljes körű cross-play támogatással a mobil és PC verziókhoz.

Egy kis ízelítő a játékból:

Az idő majd eldönti, hogy mennyire nyerő ez a játék :)

 

Köszönöm megtisztelő figyelmetek,

voltam, vagyok, leszek:  realfalcon

 

forrás: https://www.pockettactics.com/undecember/release-date