Necromancer speed

Ez a setup 2017 év végén jött divatba és azóta is az egyik leghatékonyabb XP-farmolási módszernek tekinthető. Sokat változott a felállás az idők folyamán, a külölnböző patch-eknek köszönhetően, de az elmélet változatlan

Necromancer speed

Ez a setup 2017 év végén jött divatba és azóta is az egyik leghatékonyabb XP-farmolási módszernek tekinthető. Sokat változott a felállás az idők folyamán, a külölnböző patch-eknek köszönhetően, de az elmélet változatlan.

Nagyon leegyszerűsítve a következő történik: két dps necromancer van a partiban, akik a "Skeletal mage" skilljük "Singularity" rúnájával mágusokat idéznek le, ezek a mágusok gyilkolnak, majd a szupport necromancer "Life from Death" passzívjának köszönhetően health globe-okat termel ezekből. A health globe-okat a szupport barbár felveszi, ami a dps-eken viselt "Reaper's Wraps" bracer hatására feltölti azok essence-ét és így újra tudnak mágusokat idézni.

Kezdetben a dps-ek a Rathma szetet használták, ezért a setup "Rathma speed" néven honosodott meg.

Még anno készítettem egy videósorozatot a setupról, meg tudjátok nézni hogyan néztek ki a karakterek. Sajnos ezek a buildek már régen nem aktuálisak, de az elmélet ugyanaz maradt:

Jelenleg már LOD (Legacy of Dreams) buildekkel futnak a dps-ek, és a szupportok is sokat változtak. Nehéz követni a setup metáját, de valami hasonló lehet:

  • zBarbár: (kattints a képre a build megnyitásához)

  • znekró:  • dps nekró:

Egy viszonylag friss videó a necromancer speedről: