A Hungarian Heroes közösség bemutatása

A Hungarian Heroes közösség bemutatása

A Hungarian Heroes egy jópár éve alakult játékosközösség, ahol sokkal inkább a baráti kapcsolatok építése dominál, mintsem a virtuális eredmények hajszolása. A Blizzard Diablo III nevű játékában rázódott össze a társaság magja és az évek során szép lassan más játékokban is együtt tudtunk játszani.

Már régóta nem a mennyiségi bővülés a fő célunk, inkább normális, tisztességes tagokat, potenciális barátokat fogadunk a közösségbe. Az aktív játék persze fontos, de egy ilyen jellegű társaságban senkit sem fognak kitenni azért mert éppen nem ér rá játszani. Épp ezért olyan szabályrendszerünk és adatbázisunk van, ami egyrészt aktívan tartja a tagjainkat, másrészt segíti az inaktívok visszatérését.

Nagyon fontosnak tartjuk a játékostársak egymással való kapcsolatát, tagjaink számára ezen a honlapon kívül egy igen aktív facebook csoportot, illetve egy Discord szervert is üzemeltetünk. Vagyis van egy elég összetartó HH-közösség és a lehetőség, hogy ide csatlakozzon, szinte bárki előtt nyitva van. Tarts velünk és érezd jól magad, jó lootot mindenkinek!