BlizzCon – Péntek 19 órakor tényleg elszabadul a pokol?

Hamarosan kezdődik az év egyik legjobban várt eseménye, a BlizzCon. A bejelentések tekintetében komoly reményeik vannak a Diablo IV játékosainak.

BlizzCon – Péntek 19 órakor tényleg elszabadul a pokol?

A 2023-as BlizzCon november 3-án és 4-én kerül megrendezésre. Azok számára, akik otthonról követik a rendezvényt, a BlizzCon Arena összes tartalma ingyenesen streamelhető. Látogasd meg a Blizzard YouTube csatornáit vagy a Twitchet november 3-4-én, és nézd az alábbi műsorokat. A BlizzCon a közösségé, ezért bátran oszd meg a sajátoddal egy közös közvetítés során.

 

BlizzCon közvetítés terv:

(Az időpontokat a Los Angelesben jelenleg érvényes PDT időzóna szerint adták meg, ez jelenleg 8 órával van a Budapesten érvényes CET időzóna mögött – vagyis 8 órát kell hozzáadni a magyarországi időpontokhoz – a szerk.)

november 3.:

 • 11:00 – Opening Ceremony - Megnyitó ünnepség
 • 13:30 – World of Warcraft: What’s Next
 • 14:30 – Overwatch 2: Deep Dive
 • 15:30 – World of Warcraft Classic: What’s Next
 • 16:30 – Hearthstone: What’s Next
 • 17:30 – Warcraft Rumblings

november 4.:

 • 12:00 – World of Warcraft: Deep Dive
 • 13:30 – Overwatch 2: What’s Next
 • 14:30 – Diablo IV Campfire Chat
 • 16:45 – Community Night
 • 18:15 – LE SSERAFIM Apperance

BlizzCon Collection

A virtuális résztvevők most a Battle.net Shopban is átvehetik a BlizzCon Collectiont, a digitális ajándékok és a játékon belüli tárgyak új készletét. Aki szeretne egy ilyen csomagot vásárolni, az a Battle.net Shopban megteheti.

 

Diablo IV - BlizzCon

A BlizzCon adásblokkjai után foglalkozzunk egy kicsit részletesebben a Diablo IV-el. Azok számára, akik a helyszínen szeretnék követni a rendezvényt, íme egy összefoglaló a kínálatból! (Mivel valószínűleg nem sok magyar fog Los Angelesbe utazni a BlizzCon miatt, ezért ezt a részt vázlatpontokba szedve fordítjuk – a szerk.)

November 3–án és 4-én a látogatók személyesen találkozhatnak kedvenc tartalomkészítőikkel, készíthetnek Hell's Ink flash tetoválást, aláírást kaphatnak a fejlesztőcsapat tagjaitól és még sok egyéb lehetőségük is lesz.

A közösségünk legtapasztaltabb vándorai a BlizzConon lesznek, hogy megosszák a démonok kiirtásának titkait. Nemcsak találkozhatsz velük, hanem élőben is megnézheted, ahogy a padlót vörösre festik az elejtett démonok testrészeivel. Ezek az alkotók streamelve közvetítik a hőstetteiket, hogy az otthon tartózkodók is megtekinthessék: Wudijo, AnnacakeLive, Rhykker, Darth Microtransaction, ActuallyArcane, MacroBioBoi, LuckyLuciano, ForceGaming, Kripparrian, DiEoxidE, Echohack, Jymnasium, Lexyu.

Íme számos tevékenység, amely a BlizzCon Diablo részében zajlik:

 • Pokoli tinta - tetoválások
 • Prinker ideiglenes tetoválások
 • Fejlesztői dedikálási lehetőség
 • Tarot kártyaolvasók
 • Wings of Inarius fényképezési lehetőség
 • Áldozati oltár fotózási lehetőség
 • Sanctuary Múzeuma
 • Horadric könyvtár
 • Mountain Dew Quest

 

Diablo IV - Campfire Chat

Az otthoni nézők számára egy különleges Diablo IV Campfire Chatet közvetítenek élőben a BlizzCon bemutatóteréről, és több Diablo-partner tartalomkészítő is élőben közvetíti, amit a résztvevők személyesen is megtekinthetnek.
A BlizzCon Diablo IV Campfire Chat időpontja: november 4., 14:30-15:30 PDT (+8 óra magyarországi idő szerint - a szerk.)

Csatlakozz Joe Shely játékrendezőhöz, Brent Gibson játékrendező társhoz, Tiffany Wat gyártási igazgatóhoz, Kayleigh Calder vezető játékproducerhez és Adam Fletcher közösségi társigazgatóhoz a BlizzCon streamben, miközben a Season of Blood-ról és a Diablo IV jövőjéről beszélgetnek. Ezt a Tábortűz-csevegést az otthon tartózkodók is követhetik.

A BlizzCon első napján a Campfire Chat kérdezz-felelek kérdéseit személyesen gyűjtik össze a Diablo csarnokban található dobozból, valamint a közösségi médiából származó kérdéseket. A stream végén lesz egy Q&A szegmens, ahol a csapat válaszol a közösségtől gyűjtött kérdésekre.
Látogasd meg a hivatalos Diablo Twitch és YouTube csatornáinkat, és nézd meg élőben! A Tábortűz Chat befejezését követően egy újabb cikket teszünk közzé a csevegésről készült videóval, hogy azok is értesülhessenek a részletekről, akik lemaradnak.

 

Diablo IV – Rhykker jóslatai

Mivel a Blizzcon megnyitójáig már csak pár óra van hátra, a játékosok között egyre-másra terjednek a különböző közösségi elméletek a várható bejelentésekkel kapcsolatban. Mindenkinek megvan a maga gondolata arról, hogy mik lesznek a Diablo nagy bejelentései, Rhykker pedig egy videóban össze is foglalta a legnépszerűbb teóriákat.

Míg a közösségben sokan úgy gondolják, hogy a Diablo IV első kiegészítőjének bejelentése küszöbön áll, Rhykker egy lépéssel tovább viszi a dolgokat, és azon töpreng, mit hozhat ez a bővítés – a keleti kontinens déli felének feloldásáról, Mephisto visszatéréséről, Diablo felbukkanásáról, egy új karakterosztályról (Witch Doctor? Paladin?), a rúnaszavak és a követők lehetséges bevezetéséről, a World Tier V és a Leaderboard bejelentéséről, a Horadric Cube visszatérésének lehetőségéről és így tovább. Egy dolog biztos és ezt Rhykker is tényként közölte: ha lesz bejelentés bármiféle kiegészítőről, az a bejelentés a Nyitóünnepségen meg fog történni. Rengeteg elmélet létezik arról, hogy mit hozhat nekünk a BlizzCon – és alig várjuk, hogy meglássuk, mi bizonyul helyesnek, és mi az, ami esetleg egy hosszabb távú projekt lehet.

Akár személyesen, akár online csatlakozol hozzánk, alig várjuk, hogy találkozzunk! Ha naprakész szeretnél maradni a BlizzCon híreiből, kövess minket a közösségi médiában és látogass el a BlizzCon.com oldalra, ahol mindent megtudhatsz a műsorról. - A Blizzard csapata

 

Forrás: BlizzCon / Blizzard News / Wowhead