Diablo III: Season 28 PTR január végén!

Diablo III: Season 28 PTR január végén!

Az ünnepeknek vége, a karácsonyfát már eltüzeltük, az összes szaloncukrot és bejglit felzabáltuk, ideje hát visszarázódni a szürke hétköznapok poklába és körbenézni némi gyilkolnivaló után. Nem is kell sokáig keresgélnünk, mert a Blizzard jelentkezett is rögtön két frissítéssel: a Diablo II: Resurrected és a Diablo III is hamarosan új tartalmakat kap. Előbbi a Ladder 3 miatt, utóbbi pedig a Season 28 tesztje okán mozgat majd meg minket.

Nézzük hát, hogy PezRadar Community Manager mit is írt pontosan a Redditen a D3 frissítése kapcsán:

 

Hello mindenki

Boldog új évet!

Csak egy gyors frissítést akartunk nyújtani a D2R és D3 időzítéséről a következő évadokra és frissítésekre vonatkozóan, mivel rengeteg kérdést láttunk ezek időzítésével kapcsolatban.

A D2R esetében az S3 ladder visszaállítása valamikor február közepén kezdődik. A következő hetekben további részleteket osztunk meg a közösséggel a dátummal kapcsolatban.

A D3 esetében a játékosok arra számíthatnak, hogy a következő frissítés PTR-tesztje január végén fog elindulni. Lesznek jegyzeteink, amelyek nem sokkal előtte lesznek elérhetők a blogunkon.

Remélhetőleg ez egy kicsit segít az időzítésben és az ütemezésben azoknak, akik rögtön az elején szeretnének fejest ugrani az évadokba.

 

 

Forrás: Reddit