Tal Rasha átmeneti build guide azaz mivel farmold ki a Firebird szettet

Sziasztok,

A 23-mas szezonban a wizard Haedrig ajándéka a Tal Rasha szett lesz.

Miközben arra várunk, hogy mikor fogják bejelenteni az új szezon indulását és azon izgulunk, hogy mennyire fogják nerfelni a PTR során már tesztelt Firebird szettet ami a mirror image-ekkel fogja írtani a szörnyeket fontos, hogy ne felejtkezzünk el arról, hogy a Firebird szettet és a hozzá tartozó tárgyakat valahogy ki is kell majd farmolnunk.

A cikk célja, hogy ehhez segítséget adjon és megkönnyítse a szezonkezdést mindenkinek. 

A tal Rasha szett két verziójárol lesz szó. Az egyik build a Frozen Orb skillre épül, a másik build pedig az Explosive Blast skillre. 

Disclaimer: A teszt non-season-ben történt és nem lett kiosztva az összes paragon illetve az Intelligence 10k-ban lett maximálva. 

Tipp 1: a Tal Rasha szett sebzésének a lényegét a 6-os szett bonusz és a négy elem használata adja. Ugyanis minden elem (arcane, cold, fire, lightning) egy-egy stack-et ad a sebzéshez és minden egyes elem 2000%-os sebzés növekedést ad. 

Tipp 2: Minden egyes elemhez hozzá kell rendelni egy skill rúnát 

Tipp 3: Ha kialakult a 4 stack (minden egyes elemhez tartozó skillt használtál egymás után) akkor már csak elég kettő elemet használni, hogy fennmaradjon mind a 4 stack-es sebzés bonusz. 

Tipp 4: Érdemes az Explosive Blast skillt num-lock-olni, hogy ne kapj ínhüvelygyulladást. 

Ahhoz, hogy a fent említett bármelyik builddel maximális hatékonyságal  játszani tudj ki kell farmolnod a Captain Crimson szettet is. Szerencsére a Haedrig miatt amúgy is kelleni fog bountykat csinálnod és ennek a szettnek a drop rate-jét is megnövelték. Szóval elvileg nem kellene, hogy túl nehéz legyen megszerezni. 

Kelleni fog még az Aughild szett is, de amíg a boutyból nem esik ki a Ring of Royal Grandeur addig ezen felesleges streszelni és lehet a Crimson és az Aughild nélkül is normálisan sebezni ha a hármas tippre odafigyeltek. 

Azt, hogy el tudd dönteni a két build közül melyikkel fogsz játszani az fogja meghatározni, hogy a buildhez tartozó tárgyak közül melyiket sikerül hamarabb kifarmolnod, mert ezek nélkül nem lesz meg a teljes sebzés. 

Arcane orb - Frozen Orb build-hez kellő tárgyak:

*Unstable Scepter

*Triumvirate

*Wizardspike

Explosive Blast buildez kellő tárgyak: 

*Wand of Woh

*Orb of Infinite Depth

Szerintem mindkettő build könnyen játszható és kimondottan egyszerű lesz velük kifarmolni a Firebird szettet.

Üdv,

Drizzt

Forrás:

https://www.youtube.com/watch?v=vb0TbnMfr8Y&ab_channel=FilthyCasual