Diablo Immortal: Főgonoszok és helyszínek – képgaléria és videó

A Technical Alpha Press Kit tartalma

Diablo Immortal: Főgonoszok és helyszínek – képgaléria és videó

A Blizzard megtörte a csendet és rengeteg új információt publikált a Diablo Immortal Technical Alpha-ról. A Press Kit-ben részleteket közöltek a történetről és a játékmenetről, képernyőképeket, grafikákat, videókat és egyebeket.

 

Kinyíltak a pokol kapui

A Diablo Immortal a műfajmeghatározó akció-szerepjáték-franchise minden mélységét és intenzitását egy tömeges, többjátékos online világba hozza. A játékosok átélhetik a Diablo-történelem Diablo II: Lord of Destruction és a Diablo III között lezajlott eseményeit egy teljesen új történetben.

 

Sanctuary, ahogy még soha nem láttad

A Diablo Immortal Technical Alpha eljuttatja a játékosokat Sanctuary halálos birodalmába, ahol barbárok, szerzetesek, démonvadászok és varázslók fognak össze, hogy összegyűjtsék a megrontott Világkő összetört töredékeit, és megakadályozzák, hogy Skarn, a Terror Hírnöke visszatérjen. A legendás Westmarch fővárosában, a játékosok más kalandorokba ütköznek: guildekhez csatlakoznak, a helyi kocsmában mulatoznak, vagy dicsőség, tapasztalat és kincs keresése céljából bejárják a Bounty Boardot.

A Westmarch falain túl a játékosok hat nagy, nyitott világú területet fedezhetnek fel, köztük a „The Bilefen” és a „Library of Zoltun Kulle” zónákat. Mindegyik váratlan eseményekkel teli és egyedi Zone Trial-t tartalmaz, amely különleges eseményeket és jutalmakat kínál. A játékosok dönthetnek úgy, hogy partiban vagy egyedül harcolnak, minél nagyobb a nehézségi szint, annál nagyobb a jutalom, és minden dungeon egy fontos történeti eseménnyel zárul. Az Elder Rifts és a Challenge Riftek is elérhetők lesznek a játékosok számára, ahányszor csak szeretnének még jobb felszerelést szerezni.

 

Legendás zsákmányok

A változatos és buildet meghatározó loot áll a Diablo Immortal középpontjában. Felszerelésed a megölt ellenség holttestéből nyert zsákmányból kell összegyűjtened, vagy a játékban megszerzett arannyal kell megvásárolnod - soha nem a Cash Shop-ból. A sorozat történetében először, az Item Ranking rendszer által a játékosok szétszedhetik a ritka és legendás felszereléseket, és az így kapott materialokat felhasználhatják, hogy kedvenc tárgyaikat még erőteljesebbé tegyék. Testreszabási lehetőségekben bővelkedik a játék, ilyenek a Gemek, a socketes Item alapstatjainak növelése érdekében, illetve a legendás gemek, amelyek a játékot megváltoztató effekteket nyújtanak. A Charmok is visszatérnek a Diablo Immortalban, elfoglalják a saját Item-slotjukat és 1-5 egyedi skillrang-bónuszt adnak.

A Paragon rendszer immár a Paragon Fákkal is rendelkezik, és különféle tulajdonságokat és specifikációkat kínál a játékosoknak, hogy növekedni tudjanak a maximális szint felett is (a szintezés felső határa 60-ról 45-re csökkent a technikai alfa alatt).

 

 Kattints a képre az "Artwork" képgaléria megnyitásához

 

Kattints a képre a "Screenshot" képgaléria megnyitásához

 

Technical Alpha és azon túl

Ez csak a kezdet! A Diablo Immortal Technical Alpha egy nagyon korlátozott korai teszt, amely értékes adatokkal és visszajelzésekkel látja el a fejlesztői csapatot, és egy lépéssel közelebb hozza a játékot a megjelenéshez.

A Diablo Immortal technikai alfa sajtókiadvány 7 darab bemutató videót tartalmazott a játékról. Ezeket ugyanolyan az animációs stílusban készítették el, mint a Diablo III-ban.

Az első jelenet a Diablo II: Lord of Destruction történéseit mutatja be, amikor Baal erői betörtek a barbár Harrogath erődbe az Arreat-hegyen. A jelenet visszavezet bennünket abba az időbe, amikor a Horadrim börtönbe zárta Baalt egy lélekkőbe.

A következő jelenet az Elfeledett toronyhoz (Forgotten Tower) vezet, ahol a játékosok találkoznak a grófnővel (The Countess).

A Kikuras dzsungel legsötétebb mélyén a játékosok találkozhatnak a rémisztő Ongori voodoo törzsfőnökkel.

Xul, a Necromancer korábbi tanítványa, Lethes, tovább kutat Asylla királynő síremléke után, hogy megtalálja Leoric királyt és érvényesítse hatalmát a halottak felett.

Namari temploma egy hatalmas hatalommal rendelkező áruló örök börtöne.

Az évszázadok során sok kalandor megkísérelt egy legendás jogart megszerezni, amelyet Fahir király sírjának mélyén temettek el. Senki sem tért vissza.

Figyelj Deckard Cain hívó szavára. Egy új gonosz támadta meg Sanctuary-t, hogy megszerezze a világkő szilánkjait. A világ sorsa olyan hősökön múlik, mint te.

 

Forrás: Blizzplanet